לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו את ארוחת הערב של יום ראשון: תרד ונקניקייה Lasganananananananan. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ריקוטה, תרד, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -3 דקות. נסו ארוחת ערב פסטה ברוטב תרד, ארוחת ערב פשוטה: נקניק, תרד ופלפלים, ו נקניק ותרד ממולאים פגזים ליום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
הסר מעטפת מנקניק ולהתפורר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
3
מניחים בסיר גדול וחום מעל חום גבוה בינוני; לבשל נקניק עד כבר לא ורוד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
4
הסר נקניק מן המחבת ולהשליך את כל אבל כף אחת שאריות שומן נקניק.
מרכיבים שתצטרך
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מניחים מחבת בחזרה על חום ולהוסיף בצל, ערבוב עד בצל החלו חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
6
מוסיפים גזר, סלרי ושום ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -6 דקות.
הוסף פחית עגבניות מרוסקות ומערבבים לשלב. מביאים לרתיחה (הוספת מים כדי לשחרר במידת הצורך) ומבשלים עד שהטעמים באים יחד, כ -30 דקות. מתבלים במלח ופלפל לפי הטעם.
מרכיבים שתצטרך
אגוז מוסקט, טחון, ועוד, לתיבול
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®
8
הסר מחום ושמורה עד מגניב מספיק כדי להתמודד.
9
בקבוצות קטנות, לסחוט תרד עד רוב הנוזל יצא. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מערבבים היטב כדי להבטיח אפילו תיבול.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
למרקם חלק וניתן למריחה
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
10
בחלק התחתון של צלחת pyrex להוסיף 1 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
11
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי רוטב. על שכבת אטריות להוסיף קומץ תרד מנוקז קומץ מוצרלה מגוררת, ולאחר מכן להוסיף ריקוטה בכפית קטנה. חזור עם שאר החומרים לסירוגין שכבות של רוטב נקניק, פסטה, גבינה ותרד, ופסטה. השכבה העליונה צריכה להיות רוטב נקניק עם מוצרלה מגוררת.
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
כפית אחת של אורגנו מיובש, שליש כף יד מלאה
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
12
אם משתמשים בנודלס לזניה רגיל, מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור עד שהגבינה נמסה, ואז מסירים רדיד וממשיכים לחמם עד שמעל הלזניה מבעבע ומתחיל להשחים, כ-20 דקות. אם משתמשים בלזניה מוכנה לתנור, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות, ואז חושפים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.