לעולם אין יותר מדי מתכונים עיקריים, אז נסו את ארוחת הערב של יום ראשון: תרד ונקניקייה Lasganananananananan. מנה אחת מכילה 613 קלוריות, 34 גרם חלבון ו 39 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 8 מנות סועדים.. אם יש לך ריקוטה, תרד, מוצרלה, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. 57 אנשים ניסו ואהבו את המתכון הזה. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -3 דקות. נסו ארוחת ערב פסטה ברוטב תרד, ארוחת ערב פשוטה: נקניק, תרד ופלפלים, ו נקניק ותרד ממולאים פגזים ליום ראשון (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים תנור ל 350°.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
הסר מעטפת מנקניק ולהתפורר לחתיכות קטנות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
3
מניחים בסיר גדול וחום מעל חום גבוה בינוני; לבשל נקניק עד כבר לא ורוד, על 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה
4
הסר נקניק מן המחבת ולהשליך את כל אבל כף אחת שאריות שומן נקניק.
מרכיבים שתצטרך
גבינת זרלה מגוררת חלקית
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
5
מניחים מחבת בחזרה על חום ולהוסיף בצל, ערבוב עד בצל החלו חום, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
6
מוסיפים גזר, סלרי ושום ומבשלים עד שמתחילים לרכך, כ -6 דקות.
בקבוצות קטנות, לסחוט תרד עד רוב הנוזל יצא. מתבלים לפי הטעם עם מלח ופלפל, מערבבים היטב כדי להבטיח אפילו תיבול.
מרכיבים שתצטרך
פפרונצ'יני, לקישוט
4 קישואים קטנים, פרוסים לחתיכות של 1/4 אינץ'
ביצים, טרופים קלות או 1/2 כוס תחליף ביצה
10
בחלק התחתון של צלחת pyrex להוסיף 1 כוס רוטב.
מרכיבים שתצטרך
עצם הודו וצוואר הודו
11
מניחים שכבה אחת של אטריות על גבי רוטב. על שכבת אטריות להוסיף קומץ תרד מנוקז קומץ מוצרלה מגוררת, ולאחר מכן להוסיף ריקוטה בכפית קטנה. חזור עם שאר החומרים לסירוגין שכבות של רוטב נקניק, פסטה, גבינה ותרד, ופסטה. השכבה העליונה צריכה להיות רוטב נקניק עם מוצרלה מגוררת.
אם משתמשים בנודלס לזניה רגיל, מכסים בנייר כסף ומניחים בתנור עד שהגבינה נמסה, ואז מסירים רדיד וממשיכים לחמם עד שמעל הלזניה מבעבע ומתחיל להשחים, כ-20 דקות. אם משתמשים בלזניה מוכנה לתנור, מכסים בנייר כסף ואופים במשך 30 דקות, ואז חושפים ומבשלים במשך 15 דקות נוספות, או עד שהגבינה נמסה והרוטב מבעבע. אפשר להתקרר במשך 10 דקות לפני ההגשה.