סעודת יום ראשון: תבשיל צדפות וצ'וריסו
נסו סעודת יום ראשון: בקר, בצל ונזיד פורטר, סעודת יום ראשון: תבשיל כבש עם כופתאות פרג, ו תבשיל צדפות, צ'וריסו ושעועית לבנה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גדולה מעל חום בינוני גבוה, מוסיפים צ 'וריסו ומבשלים עד שצ' וריסו פריך.
מוסיפים בצל קצוץ לשמן שנותר ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד הבצל רך, כ 8 דקות.
מוסיפים עגבניות ומבשלים עד שהם מתחילים להתפרק, על 4 דקות.
מוסיפים צדפות וצ ' וריסו שמור למחבת; מכסים במכסה בחוזקה ומבשלים עד שהצדפות פתוחות, כ -10 דקות.
הסר את המכסה וזרוק את כל צדפות סגורות. מתבלים לפי הטעם עם מלח כשר ופלפל שחור סדוק.
מגישים מיד עם כיכר לחם פריך ובירה קרה פריך.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הם הבחירה העליונה שלי לצדפות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה GEN5 עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 9 דולר לבקבוק.
![GEN5 שרדונה]()
GEN5 שרדונה
שרדונה ידידותי מאוד, עם טעמי פירות טרופיים עסיסיים, קמצוץ שמנת וגימור ארוך ובהיר. במשך חמישה דורות המשפחה שלנו חיה ועבדה את אדמתנו בלודי, קליפורניה, תמיד שואפת לעזוב את הארץ במצב טוב יותר עבור הבאדור.