קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות2
ציון בריאות39
מגזין

ספגטי אלה וונגול

ספגטי אלה וונגול
תמיד כיף שיש עוד מתכון של מנה עיקרית, אז תנו הזדמנות ל ספגטי Elle Vongole. המתכון הזה מכסה %19 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 2 מנות. מנה זו מכילה כ 21 גרם חלבון 30 גרם של שומן, וסך הכל 646 קלוריות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לכם צדפות, פטרוזיליה שטוחה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. מתכונים דומים: ספגטי אלה וונגול, ספגטי אלה וונגול, ו ספגטי אלה וונגול.

הוראות

1
להביא 3 ליטרים מים לרתיחה בסיר 5 ליטר.מתבלים קלות עם מלח; מוסיפים פסטה ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד כ 2 דקותלפני מכרז.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
ציוד שתשתמש בו
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
2
ניקוז, הזמנת 1/2 כוס מים pastacooking.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
3
בינתיים, חום 3 כפות שמן במחבת גדולהעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
4
מוסיפים שום ומבשלים, מחבת מתערבלת לעתים קרובות, עד רק זהב.
מרכיבים שתצטרך
פירורי בשר צמחוני קפואיםפירורי בשר צמחוני קפואים
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
5
מוסיפים פתיתי רדפפר וממשיכים לבשל 15 עודשניות.
6
להוסיף יין, ואז צדפות; increasheat לגבוה. מכסים מחבת ומבשלים עד clamsopen ולשחרר את המיצים שלהם, 3-6 דקות, בהתאם לגודל של צדפות. כמו צדפות פתוחות, להשתמש במלקחיים כדי להעביר אותם לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת4 אונקיות גבינת חלב פרה מיושן באיכות גבוהה, כגון גבינת הדגל של ביצ'ר, מגוררת
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
7
מוסיפים 1/4 כוס של מי פסטה שמוריםטוסט; מביאים לרתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
8
מוסיפים פסטה למחבת. חום גבוה Cookover, זורק כל הזמן, עד pastais אל דנטה יש ספוג כמה thesauce מן המחבת.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
9
מוסיפים צדפות וכל מיץ מקערה למחבת, יחד עם פטרוזיליה, ו tossto לשלב. (
מרכיבים שתצטרך
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
תפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניותתפוחי אדמה יוקון זהב, שטופים וחתוכים לקוביות בינוניות
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
10
הוסף עוד מי פסטה אם רטביםנראה יבש.)
מרכיבים שתצטרך
1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח1/2 עד 2/3 כוס, ועוד 2 כפות מי קרח
11
העברת פסטה לקערות חמות ורעבים עם שמן שנותר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה1 1/2 פאונד גבינת טאלג'יו, קצוצה
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח