ספגטי ברוטב עגבניות זהוב שמש טבעוני מנה עיקרית. המתכון הזה מכסה %17 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. מנה אחת מכילה 420 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 9 גר' של שומן. גשו לסופר וקנו קורנית, עגבניות שרי, שיני שום ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. נסו Farfalle עם קישואים ורוטב עגבניות זהב שמש, ארוחת ערב: ספגטי אלה בוסקאיולה (ספגטי ברוטב עגבניות ופטריות), ו ספגטי ברוטב טונה ועגבניות (ספגטי אל טונו ופומודורו) (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים שמן במחבת גדולה מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
נקניק מעושן אחד של ג'ונסונוויל®, פרוס
2
מוסיפים בצל ומבשלים, ערבוב לעתים קרובות, untilsoft אבל לא חום, 6-8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
Addgarlic, בזיליקום, טימין, ו sprigs טרגון, כוכב אניס, ציפורן, ומבשלים, stirringoften, עד ריחני, על 2 דקות.