ספגטי וכדורי בשר.
ספגטי וכדורי בשר הם המנה העיקרית שאתם מחפשים. המתכון הזה מכסה %63 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 1041 קלוריות, 63 גרם חלבון ו 52 גרם שומן. והוא יספק כ 4 מנות. אם יש לך פתיתי צ'ילי, בצל, שום, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש בשמן זית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,בננה מוקפצת, גרנולן ופרפית יוגורט כקינוח. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה מצוין. נסו קציצות עוף לספגטי וקציצות בשר, ספגטי וכדורי בשר., ו ספגטי וכדורי בשר. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים 2 כפות שמן במחבת קטנה על חום בינוני.
מוסיפים את השום ומבשלים עד רך, על 1 1/2 דקות.
מקציפים יחד את הביצים והפטרוזיליה בקערה גדולה.
מוסיפים את השום השחום, בשרים וגבינה ומערבבים בעדינות עד לשלב. להתחיל להוסיף פירורי לחם 1 כף בכל פעם עד התערובת פשוט מחזיקה יחד. מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם. מכסים ומקררים לפחות 30 דקות. צור את הבשר לתוך 1 1/2 אינץ ' כדורים.
מחממים את כוס השמן הנותרת במחבת גדולה מעל חום גבוה.
מוסיפים את כדורי הבשר ומטגנים עד חום זהוב מכל הצדדים. הסר בזהירות לתבנית אפייה מרופדת במגבות נייר.
מחממים את השמן בסיר בינוני על חום בינוני-גבוה.
מוסיפים את הבצל, פתיתי שום וצ ' ילי ומבשלים עד הבצל רך.
מוסיפים את רסק העגבניות ומבשלים 30 שניות.
מערבבים את העגבניות ולתת להתבשל, חשוף, במשך כ 10 דקות.
מוסיפים את הפלפלים ופטרוזיליה, מתבלים במלח ופלפל, לפי הטעם, מביאים לרתיחה ומבשלים 10 דקות, מערבבים מדי פעם.
מוסיפים את כדורי הבשר, מפחיתים את החום עד בינוני וממשיכים לבשל עד שהקציצות בישלו דרך והרוטב התעבה, כ -30 דקות יותר.
מסננים את הספגטי וחוזרים לסיר.
הוסף חלק מהרוטב וזרוק למעיל במשך כ -30 שניות. מערבבים את הבזיליקום הקצוץ לתוך רוטב העגבניות ומצקת חלק מהרוטב על הספגטי וקציצות הבשר. מגררים הרבה פרמזן מלמעלה ומקשטים עם עלי פטרוזיליה טריים.