תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל ספגטי ירקות שמנמן. מנה אחת מכילה עד 24 גרם חלבון 14 גרם של שומן, וסך הכל 502 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. אם יש לך קישואים, מלח, גבינת פרמזן, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. כדי להשתמש ב העגבניות אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,כדורי פופקורן אדמוניים ורודים כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 25 דקות. נסו רוטב ספגטי גושי, ספגטי ברוטב עגבניות עבה, ו ספגטי ברוטב עגבניות עבה (מתכונים דומים).
הוראות
1
לבשל ולנקז ספגטי לפי ההוראות.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
2
בינתיים, במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
8 לחמי נאן, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
סלמי קשה, חתוך לג'וליאנה
3
מוסיפים קישואים, גזר, פטריות, בצל ושום; מבשלים 5 עד 7 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד ירקות הם פריך במכרז.
מרכיבים שתצטרך
תפוחי אדמה יוקון או לבנים, חצויים
8 פרוסות סלמי גנואה, קצוצות
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
גב שומן חזיר
בצל צהוב, קצוץ קטן, בערך רבע כוס
טורטיות קמח טריות, להגשה
4
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט בזיליקום וגבינה. מבשלים 3 עד 5 דקות, ערבוב מדי פעם, עד חם. מערבבים בזיליקום.