ספגטי עם אנדיב ובייקון
ספגטי עם אנדיב ובייקון עשויה להיות המנה העיקרית שתבוא לכם טוב. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 19 גרם חלבון 40 גרם של שומן, וסך הכל 588 קלוריות. והוא יספק כ 4 מנות. המתכון הזה מכסה %20 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לכם endives בלגי, שמן זית, מלח כשרוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב המלח הכשר אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פירורים דלי שומן עוגה (כשר חלבי) כקינוח. נסו רוטב אנדיב חם לבייקון, בייקון אנדיב עגבניות ביס, ו אנדיב, סטילטון וסלט בייקון (מתכונים דומים).
הוראות
מביאים מים לרתיחה ומבשלים פסטה על פי הוראות החבילה.
מטגנים בייקון במחבת גדולה על אש בינונית עד פריך, על 10 דקות; להעביר מגבות נייר ולהניח בצד.
לנקז את כל אבל 1 כף. שומן מן המחבת, להוסיף שום ובצל, ומבשלים עד ריחני, על 30 שניות.
להוסיף endives, בישול עד ריכוך שקוף, על 8 דקות.
מוסיפים פסטה חמה לתערובת חי יחד עם בייקון, שמן, גבינה, פתיתי צ ' ילה, פטרוזיליה, מלח ופלפל, משליכים היטב לשלב.