קושימומחה
מוכן ב1 ש, 20 דק.
מנות8
ציון בריאות13
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים

ספגטי עם בוטרגה ופירורי לחם שקדים
ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים הוא pescatarian מנה עיקרית. מתכון זה מספק 8 מנות. עם 618 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 36 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %18 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה של מזון ויין דורש ספגטי, בוטרגה, פירורי לחם גס, ופלפל. כדי להשתמש ב השקדים blanched אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגות אצטרובלים כקינוח. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 20 דקות. משתמשים שאהבו את המתכון הזה גם אהבו ספגטי עם בוטרגן ופירורי לחם שקדים, ספגטי עם אנשובי ופירורי לחם (Spaghetti con Acciughe e Mollica), ו ספגטי עם פירורי לחם.

הוראות

1
משרים את הצלפים בקערה של מים קרים במשך 1 שעה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לנקז דק קוצצים את הצלפים.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
3
בינתיים, מחממים את התנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
4
טוסט השקדים על תבנית אפייה במשך 10 דקות, עד חום זהוב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
5
תן לשקדים להתקרר, ולאחר מכן קוצצים אותם בגסות; מעבירים למעבד מזון וטוחנים היטב.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
6
מורחים את פירורי הלחם על תבנית האפייה וטוסט בתנור עד פריך.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם אגוזי מלך וצימוקיםלחם אגוזי מלך וצימוקים
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
7
בואו מגניב, ואז לזרוק עם שקדים ופטרוזיליה.
מרכיבים שתצטרך
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
1/4 כוס שומן חזיר1/4 כוס שומן חזיר
8
בסיר גדול, להמיס את החמאה ב 1/2 כוס בתוספת 2 כפות של השמן.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסקחטיפי ממתקים של הית' (כל אחד), מרוסק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
9
מוסיפים את הצלפים, פלפל אדום כתוש וחצי של בוטרגה ומבשלים מעל חום מתון עד רוחש, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'בצל ספרדי, חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס1 כוס צימוקים זהובים, טחונים גס
10
הסר מהחום.
11
בסיר גדול נוסף של מים מלוחים רותחים, לבשל את הספגטי, ערבוב, עד אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
12
מסננים את הספגטי, שומרים 3/4 כוס מים לבישול הפסטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
13
מוסיפים את הפסטה לרוטב הבוטרגה. מערבבים במי בישול שמורים, 2 כפות בכל פעם, עד הפסטה מצופה ברוטב עשיר.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
14
פיזור רבע מהתערובת פירור הלחם בקערה גדולה ורדודה. למעלה עם שליש מהפסטה. חזור על השכבות פעמיים נוספות, המסתיימות בתערובת פירורי הלחם.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
15
מפזרים את הבוטרגה הנותרת על הפסטה וטפטוף עם שארית 1/4 כוס שמן הזית.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
16
מגישים מייד.