ספגטי עם כדורי בשר סיציליאניים
ספגטי עם כדורי בשר סיציליאני דורש מסביב 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. במנה עיקרית זו יש 1191 קלוריות, 46 גרם חלבון ו 53 גרם של שומן למנה. המתכון הזה מכסה %47 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 4 מנות. גשו לסופר וקנו פירורי לחם, גבינת פרמזן, עגבניות במיץ ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב פירורי הלחם אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,שטרודל תפוחים כקינוח. עם כפית נסו עוגת ספגטי סיציליאנית (Pasticcio di Spaghetti alla Siracusana), רוטב ספגטי סיציליאני, ו רוטב ספגטי סיציליאני (מתכונים דומים).
הוראות
שמן חום בסיר גדול כבד מעל חום בינוני-נמוך.
מוסיפים בצל; sauté עד הזהב, על 10 דקות.
מוסיפים שום; מערבבים 1 דקה.
מוסיפים עגבניות עם מיצים ו 2 כפות בזיליקום; מביאים לרתיחה. להפחית חום; מבשלים עד רוטב מתעבה, פירוק עגבניות עם מזלג, על 1 שעה.
מערבבים ב 2 כפות בזיליקום. מתבלים במלח ופלפל. תניח את הרוטב בצד.
מחממים תנור ל 177°. גיליון אפיית שמן קל.
מערבבים פירורים וחלב בקערה בינונית; בואו לעמוד 5 דקות.
מערבבים בפרמזן, בצל, בזיליקום, ביצה, שום ופלפל.
מוסיפים נקניק, צנוברים ודומדמניות; להתמזג היטב. באמצעות ידיים רטובות, ליצור תערובת לתוך 1 1/4 אינץ ' כדורים.
אופים עד כדורי בשר הם חום בהיר מבושל דרך, על 30 דקות.
מבשלים ספגטי בסיר גדול של מים מלוחים רותחים עד רק רך אבל עדיין מוצק לנשוך.
ניקוז. תל בצלחת. תביא רוטב וכדורי בשר להרתיח. כפית על ספגטי.