קושירגיל
מוכן ב25 דק.
מנות4
ציון בריאות42
מגזין

ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי

ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי
צריך מנה עיקרית טבעונית? ספגטי עם פסטו מטראפני: ספגטי אל פסטו טראפנסי יכול להיות מתכון מרהיב לנסות. המתכון הזה מכסה 17% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת של מנה זו מכילה כ 17 גרם חלבון, 20 גרם שומן, ובסך הכל של 596 קלוריות. מתכון זה משמש 4. מתכון זה מן האוכלרשת יש 1 אוהדים. אם יש לכם ספגטי, מלח ופלפל, שמן זית וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לטעים כל כך. כדי להשתמש בשמן הזית אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,פרפה בננה מוקפצת, גרנולן ויוגורט כמו קינוח. עם כפית ציון 75%, המנה הזו די טובה. נסו פסטת שיער מלאך עם פסטו בסגנון טראפני, פסטו ספגטי, ו פסטו אפונה וספגטי סרטנים (מתכונים דומים).

הוראות

1
במעבד מזון שלבו 2 כפות שמן זית, שום 1/2 מהבזיליקום, השקדים והעגבניות. דופק וקוצצים עד כמעט מעורבב. הפסטו שנוצר יהיה מעט שמנמן ולא רטוב מדי.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים2 חבילות (50 גרם כל אחת) שקדים טחונים
שום גויה®שום גויה®
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
2
מניחים את הפסטו בקערה ומערבבים, מוסיפים כף נוספת שמן זית והפקורינו המגורד. מתבלים, לפי הטעם, במלח ופלפל. הניחו את הרוטב בצד כך שהטעמים יתמזגו.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
פקורינופקורינו
אפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרתאפונה טרייה קליפה או אפונה אורגנית קפואה מופשרת
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
3
בינתיים, הביאו 6 ליטר מים לרתיחה מתגלגלת והוסיפו 2 כפות מלח.
מרכיבים שתצטרך
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
4
מוסיפים את הספגטי ומבשלים לפי כיוון האריזה, עד לבישול, אך עדיין אל דנטה.
מרכיבים שתצטרך
עלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוטעלי נענע טריים, פרוסים דק, לקישוט
5
מסננים היטב.
6
מוסיפים את הפסטה לקערת ההגשה וזורקים לשילוב.
מרכיבים שתצטרך
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה