ספגטי קרבונרה
ספגטי קרבונרה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מנה אחת מכילה 956 קלוריות, 35 גרם חלבון ו 60 גרם שומן. והוא יספק כ 2 מנות. המתכון הזה מכסה %23 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה אופייני למטבח הים תיכוני. אם יש לכם שמן זית, ביצים איטיות, פסטן על פי הוראות החבילה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. הכנת המנה לוקחת כ 12 דקות. נסו ספגטי קרבונרה, ספגטי קרבונרה, ו ספגטי קרבונרה (מתכונים דומים).
הוראות
מרתיחים סיר גדול של מים מלוחים היטב, ואז לבשל את הפסטה על פי הוראות החבילה. עבור ספגטי מיובש אני בדרך כלל להרתיח את האטריות במשך 8 דקות ולא 9 מומלץ על החבילה כדי להבטיח שהם אל דנטה.
שלב את הפקורינו, ביצה, שמן זית ופלפל שחור בקערה גדולה לטאטא יחד עד התערובת חלקה ואין גושים של חלבונים ביצה.חותכים את Guanciale לתוך אלות ולהוסיף למחבת מעל חום גבוה בינוני ומטגנים עד מבושל דרך.
מסננים את הפסטה (לא לשטוף), ואז מיד לזרוק אותו לתוך תערובת הביצה. חשוב שהפסטה תהיה חמה מאוד, אחרת תערובת הביצים לא תתעבה לרוטב.
מוסיף את guanciale המטוגן ולזרוק למעייל באופן שווה. צלחת ספגטי Carbonara שלך העליון עם ביצה מבושלת איטית.