קושיקשה
מוכן ב1 ש, 4 דק.
מנות8
ציון בריאות4
מגזין

ספייס שפשף סלמון בגריל עם סלסה מלפפון פיקנטי

ספייס שפשף סלמון בגריל עם סלסה מלפפון פיקנטי
המתכון Spice-שפשף סלמון בגריל עם מלפפון פיקנטי Salsan מוכן כ 1 שעה ו 4 דקות והוא בהחלט מרהיב ללא גלוטן, חלב חינם, ו pescatarian אפשרות לאוהבי אוכל מקסיקני. מנה אחת מכילה עד 5 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 181 קלוריות. המתכון הזה מכסה %6 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא יספק כ 8 מנות. יום העצמאות יהיה עוד יותר מיוחד עם המתכון הזה. אם יש לכם מלח, כוסברה, שמן זית, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מתכונים דומים: ספייס שפשף סלמון בגריל, סלמון עם מלפפון חריף-סלסה אננס, ו מלפפון פריך Salsan וסלמון בגריל.

הוראות

1
שלב את כל הזרעים במחבת מעל חום בינוני; טוסט, מחבת רועדת, עד ארומטי, 4 עד 6 דקות. טוחנים זרעים בגסות במטחנת תבלינים או עם מרגמה ועלי.
מרכיבים שתצטרך
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
למריחה על טוסט אם רוציםלמריחה על טוסט אם רוצים
ציוד שתשתמש בו
מרגמה ועלימרגמה ועלי
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
2
מעבירים לקערה; מוסיפים מלח, פלפל וסוכר.
מרכיבים שתצטרך
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
מלח, לציפוי זכוכיתמלח, לציפוי זכוכית
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך

יין מומלץ: שרדונה, פינו נואר, סוביניון בלאן

סלמון עובד ממש טוב עם שרדונה, פינו נואר וסוביניון בלאן. כדי להחליט על לבן או אדום, אתה צריך לשקול תיבול ורטבים שלך. שרדונה הוא חבר נהדר של חמאה, מנות שמנת, בעוד סוביניון בלאן יכול להשלים עשב או מנות מרוכז הדרים. בעל גוף בהיר, אדום טאנין נמוך כגון פינו נואר הולך נהדר עם סלמון צלוי או בגריל. אתה יכול לנסות שרדונה אחוזת רושיולי. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.3 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 42 דולר לבקבוק.
שרדונה אחוזת רושיולי
שרדונה אחוזת רושיולי
יין זה הוא דוגמה מצוינת למאפיינים הייחודיים של רכוש רושיולי ועמק הנהר הרוסי. ניחוחות של תפוח בשל, פירות טרופיים, אגוזי לוז ומגע של תבלין משתלבים עם טעמי התפוח העשירים וחומציות חדה.