ספירלות קישואים עם רוטב ירקות טרי
ספירלות קישואים עם רוטב ירקות טריים עשוי להיות מתכון טוב כדי להרחיב את קופסת מתכון מנות ראשונות שלך. מנה אחת מכילה 107 קלוריות, 5 גרם של חלבון ו1 גרם של שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . גשו לסופר וקנו את מעיכות הקיץ, חצילים, רסק עגבניות, ועוד מספר מצרכים כדי להכין את המנה הטעימה הזו. זה מובא לך על ידי blog.fatfreevegan.com. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. , שהוא מוצק. נסו לזניה ירקות טריים עם תרד וקישואים, מרק קישואים צונן עם סלסה ירקות טריים, ו ספירלות קישואים הרד (מתכונים דומים).
הוראות
הנח את הפרוסות במסננת גדולה בשכבה אחת, ומלח אותם קלות. הפוך אותם ומלח את הצד השני. מניחים את המסננת על צלחת, ומניחים בצד כחצי שעה. זה ימשוך מרירות מהחציל. (אתה יכול לדלג על שלב זה אם אתה לא מוצא חצילים מרירים.) לאחר חצי שעה, לשטוף את החצילים ולחתוך אותו לקוביות 1/2 אינץ'.
מחממים סיר גדול שאינו מקל, ומוסיפים את הבצל ו 2 כפות מים. מבשלים, ערבוב, עד הבצל מתחיל חום, ולאחר מכן להוסיף את החצילים וקצת יותר מים. המשך לבשל, ערבוב מדי פעם, במשך כ 8 דקות, עד החצילים מבושל בעיקר.
מוסיפים את הדלעת, הפלפלים והשום וממשיכים לבשל ולערבב במשך 3 דקות נוספות.
מוסיפים את שאר החומרים, למעט בזיליקום טרי. מכסים ומבשלים נמוך עד שכל הטעמים מעורבבים, כ -10 דקות.
מוסיפים את הבזיליקום ומבשלים עוד כמה דקות.
מגישים מעל קישואים "פסטה" או רוטיני מחיטה מלאה.