ספנאקו-פסטה
Spanako-Pasta עשויה להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. מתאים ל-4 מנות. מנה אחת מהמנה הזו מכילה כ -21 גרם חלבון , 14 גרם שומן , ובסך הכל 466 קלוריות . , מתכון זה מכסה 30% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. המתכון הזה מטעם Taste of Home דורש אגוז מוסקט טחון, גבינת שמנת, שמן זית וקמח. אדם אחד הכין את המתכון הזה והיה מכין אותו שוב. מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 35 דקות . עם ציון של 86% , המנה הזו מדהימה. מתכונים דומים: Pastan e Fagioli (פסטה ושעועית) , שום ושרימפס פסטה , ופסטה מרגריטה .
הוראות
מבשלים פסטה לפי הוראות האריזה. בינתיים, במחבת גדולה מטגנים את הבצל בשמן עד לריכוך.
להוסיף שום; לבשל עוד דקה. מערבבים פנימה קמח עד לקבלת תערובת אחידה; מוסיפים מרק וחלב בהדרגה. מביאים לרתיחה; מבשלים ומערבבים במשך 2 דקות או עד שמסמיך.
מוסיפים את התרד, גבינת פרמזן, גבינת שמנת, מיץ לימון, שמיר, אגוז מוסקט, מלח וקאיין; לחמם דרך.
מסננים את הפסטה, שומרים 1 כוס נוזלים. לזרוק פסטה עם תערובת תרד, להוסיף מעט מנוזלי הפסטה השמורים במידת הצורך.