ספרינג רולס חזיר עשוי להיות בדיוק המתאווה שאתה מחפש. מתאים ל-18 מנות. תמורת 85 סנט למנה , מתכון זה מכסה 18% מהדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 280 קלוריות , 11 גרם חלבון ו -9 גרם שומן . זהו מתכון לא יקר לחובבי אוכל וייטנאמי. אפשר ליהנות ממנו בכל עת, אבל הוא טוב במיוחד לחג הפסחא . למתכון הזה מ-Taste of Home יש 1 מעריצים. אם יש לכם גזר, ג'ינג'ר, רוטב צ'ילי וחופן מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר דיאטה ללא חלב . מההכנה ועד הצלחת, המתכון הזה לוקח בערך 45 דקות . בכל השיקולים החלטנו שהמתכון הזה ראוי לציון של 85% . הציון הזה מעולה. מתכונים דומים: ספרינג רולס קל להכנה , ספרינג רולס צמחוני ללא גלוטן עם רוטב בוטנים בסגנון תאילנדי , וספרינג רולס אפויות מבצק פילו .
הוראות
1
במחבת גדולה, מבשלים בשר חזיר על אש בינונית עד שהוא אינו ורוד יותר; לְנַקֵז. מערבבים פנימה את הגזר, הבצל, השום, הג'ינג'ר, הכוסברה, הכמון, השמן, פתיתי הפלפל, המלח והפלפל עד לקבלת תערובת אחידה.
1 חבילה, צ'וריסו, פרוס דק מאוד בזווית, משוך משם את כל התרמילים הרופפים
תערובת סלאו קולי בשלושה צבעים
3 כוסות לחם שיפון עתיק יומין חתוך לקוביות
2 פרוסות גבינת פרובולון מופחתת שומן
בצל מאווי מתוק או וידליה, קצוץ גס
שמן צמחי, 1 כפית לכל עטיפה
1 תפוז טבור, קליפה ומיץ
ציוד שתשתמש בו
(מומלץ: מוכן)
2
מוסיפים את המים, רוטב הסויה והסוכר. מביאים לרתיחה. להפחית את החום; מבשלים, ללא מכסה, במשך 3-5 דקות או עד שהנוזלים מתאדים.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד שקדי חזה הודו, חתוכים ל-1-in. קוביות
(Tart 'n' Tinys)
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
3
מעבירים לקערה; לְהִתְקַרֵר. מכסים ומכניסים למקרר לשעה או עד שהן מתקררות.
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
4
מבשלים אטריות לפי הוראות האריזה.
מרכיבים שתצטרך
שאלוט, פרוס בעובי של 1/8 אינץ'
5
מסננים ושוטפים במים קרים; לנקז היטב. ממלאים קערה רדודה במים. משרים נייר אורז במים רק עד לגמישות, כ-30-45 שניות (תלוי בעובי ניירות האורז); להסיר, ולאפשר עודפי מים לטפטף.
מרכיבים שתצטרך
עטיפות רול האביב
2 1/4 כפיות שמרים בעלי עליה מהירה (חבילה של 1/4 אונקיה)
ציוד שתשתמש בו
חמאה לא מלוחה (1 מקל), בטמפרטורת החדר, ועוד להברשה
6
מניחים על משטח ישר.
7
שכבות תערובת בשר ואטריות במרכז; למעלה עם רומן. מקפלים את שני הקצוות מעל המילוי; מקפלים צד אחד ארוך על המילוי, ואז מגלגלים בחוזקה.