ספרינג רולס
ספרינג רולס הוא חלב חינם מתאבנים. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה כ 5 גר' של חלבון, 1 גרם של שומן, וסך הכל 70 קלוריות. והוא יספק כ 18 מנות. זה יהיה להיט בחג האביב שלך. מתכון לאוהדים של אוכל וייטנאמי. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. גשו לסופר וקנו סוכר, שמן בוטנים, רוטב סויה ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ספרינג רולס, ספרינג רולס, ו ספרינג רולס (מתכונים דומים).
הוראות
מקלפים ושרימפס, קוצצים שרימפס.
מבשלים תרד על פי הוראות החבילה, השמטת מלח.
מערבבים סוכר והבא 3 מרכיבים, ערבוב טוב.
מעיל ווק או מחבת nonstick גדולה עם ספריי בישול; שמן רסס סביב החלק העליון של ווק, ציפוי הצדדים.
להוסיף סלרי; מוקפץ 2 דקות.
מוסיפים תרד, נבטי שעועית, ואת 4 המרכיבים הבאים; מוקפץ 1 דקה.
הוסף שרימפס; מוקפץ 2 דקות או עד שרימפס הופך ורוד.
מוסיפים תערובת רוטב סויה חזיר; מוקפץ 1 דקה.
הסר תערובת ירקות מ-wok; תן מגניב 10 דקות.
תל 1/4 תערובת ירקות כוס במרכז כל עטיפת אגרול. מקפלים פינה אחת של עטיפה מעל מילוי. מברשת קלה חשופה צדדים ופינות של עטיפה עם תחליף ביצה. מקפלים פינות שמאל וימין מעל מילוי. לדחוף מילוי לכיוון מרכז עטיפה. גליל הדוק קצה מלא של עטיפה לכיוון פינה חשופה; לחץ בעדינות בפינה לאטום בבטחה.
מברשת אגרולים עם תחליף ביצה.
מניחים אגרול על תבנית אפייה מצופה בתרסיס בישול.
אופים ב 400 במשך 10 דקות; הפעל לחמניות, ואופים 10 דקות נוספות או עד השחמה קלה.