סקווש בלוט אפוי
סקווש בלוט אפוי נטול גלוטן,, ידידותי למפת מזון וצמחוני ומספק כ 8 מנות. חלק אחד של המנה הזאת מכיל בערך 2 גר' של חלבון, 3 גרם של שומן, וסך הכל 121 קלוריות. המתכון הזה מכסה %9 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד טוב כמו מנות ראשונות זולה. גשו לסופר וקנו דלעת, חמאה, מלח ופלפל ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זמן הכנת המתכון כ 50 דקות. נסו סקווש בלוט פעמיים אפוי, סקווש בלוט אפוי, ו סתיו אפוי איצטרובל סקווש (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל-375F וממפים תבנית אפייה גדולה עם נייר כסף. רדיד ערפל קל עם ספריי בישול. חותכים את צמרות הדלעת וחותכים כל אחד לרבעים. באמצעות כף, לגרוף החוצה ולהשליך זרעים וסיבים.
מקום 1/2 כפית. חמאה בתוך כל רבע סקווש טפטוף כל אחד עם 1/4 כפית. סירופ מייפל.
מניחים מגורי סקווש על תבנית אפייה, מרווחים מספיק רחוק זה מזה כדי שהם לא יגעו.
אופים עד הדלעת מכרז, 35 עד 45 דקות.