סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר
סקווש חורף צלוי ג'ינג'ר עשוי להיות רק תוספת אתה מחפש. מנה אחת מכילה 239 קלוריות, 3 גרם של חלבון ו5 גרם של שומן. ואינו מכיל גלוטן, ומתכון צמחוני מגיש 4 . זה מושלם עבור חורף. אם יש לכם סקווש בלוט, מקל קינמון, זנגביל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו 15 דקות. נסו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר, סלק ג'ינג'ר דבש קלוי ודלעת חורף, ו סקווש חורף קלוי (מתכונים דומים).
הוראות
בסיר קטן, לשלב את המים עם סוכר, חומץ וקינמון ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את דומדמניות ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
בינתיים, קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. לשפשף את הדלעת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. באמצעות פומפיה בסדר, לגרר את הג ' ינג ' ר על הצדדים לחתוך של הסקווש ולשפשף אותו לתוך הבשר.
מעבירים את הסקווש לסדין אפייה מוכן, בצד לחתוך למטה, וצולים במשך כ 15 דקות, עד הדלעת מתחילה להתרכך. הפעל את הצד לחתוך סקווש למעלה לצלות במשך כ 17 דקות יותר, עד מכרז; להעביר משטח עבודה ולתת מגניב מעט.
הגדל את טמפרטורת התנור ל-42
חותכים את הסקווש לתוך 1 1/2 אינץ ' עבה טריזים. לשפשף קלות את הנייר בשמן ולסדר את הסקווש על תבנית האפייה; צלי במשך כ 25 דקות, מפנה פעם באמצע, עד זהב פריך לאורך הקצוות.
מסדרים את הדלעת על מגש. זרוק את מקל הקינמון מן דומדמניות ולהוסיף דומדמניות לסקווש.
טפטוף עם נוזל כבישה ו frache crme לשרת.