סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר
סקווש חורף קלוי ג'ינג'ר עשוי להיות רק מתאבן אתה מחפש. המתכון הזה מכסה %2 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 25 מנות. עם 38 קלוריות, 0 גר' של חלבון, ו 1g של שומן כל אחד. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חורף. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. אם יש לכם זנגביל, קרם פרש, שמן זיתוקומץ של מרכיבים אחרים, הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 15 דקות. מתכונים דומים: סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר, סלק ג'ינג'ר דבש קלוי ודלעת חורף, ו סקווש חורף קלוי.
הוראות
מחממים את התנור לסיר קטן, משלבים את המים עם סוכר, חומץ וקינמון ומבשלים במשך 5 דקות, ערבוב עד הסוכר מתמוסס.
מוסיפים את דומדמניות ומבשלים במשך 3 דקות, ולאחר מכן להסיר מהחום.
בינתיים, קו גיליון אפייה עם רדיד אלומיניום. לשפשף את הדלעת עם שמן זית ומתבלים במלח ופלפל. באמצעות פומפיה בסדר, לגרר את הג ' ינג ' ר על הצדדים לחתוך של הסקווש ולשפשף אותו לתוך הבשר.
מעבירים את הסקווש לסדין אפייה מוכן, בצד לחתוך למטה, וצולים במשך כ 15 דקות, עד הדלעת מתחילה להתרכך. הפעל את הצד לחתוך סקווש למעלה לצלות במשך כ 17 דקות יותר, עד מכרז; להעביר משטח עבודה ולתת מגניב מעט.
חותכים את הסקווש לתוך 1 1/2 אינץ ' עבה טריזים. לשפשף קלות את הנייר בשמן ולסדר את הסקווש על תבנית האפייה; צלי במשך כ 25 דקות, מפנה פעם באמצע, עד זהב פריך לאורך הקצוות.
מסדרים את הדלעת על מגש. זרוק את מקל הקינמון מן דומדמניות ולהוסיף דומדמניות לסקווש.
טפטוף עם נוזל כבישה ו frache crme לשרת.