קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות3
ציון בריאות31
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםחורף
מגזין

סקווש חורף קלוי

סקווש חורף קלוי
תמיד כיף שיש עוד מתכון של תוספת, אז תנו הזדמנות ל סקווש חורף קלוי. מתאים ל-3 מנות. מנה אחת מכילה 707 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 35 גרם שומן. זה יהיה להיט בחג החורף שלך. אם יש לכם חומץ בלסמי, סוכר מגורען, עלי מרווה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זה הוא מחיר סביר מתכון לאוהדים של מזון ים תיכוני. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. וזה די טוב. מתכונים דומים: סקווש חורף קלוי, סקווש חורף קלוי, ו סקווש חורף צלוי בג'ינג'ר.

הוראות

1
מחממים התנור ל 400 מעלות F.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מקלפים את הדלעת עם מקלף ירקות. חצי לאורכו, להשליך את הזרעים, ואז לחתוך לקוביות 1 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קולףקולף
3
מניחים בקערה גדולה ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
4
מחממים את החמאה במחבת בינונית על חום בינוני-גבוה. כאשר החמאה מפסיקה קצף והפך חום בהיר, למשוך את המחבת את החום ומיד להוסיף את מרווה, סוכר, חומץ (לעמוד בחזרה כדי לא לקבל ניתז), מולסה לשפשף תבלין קלוי.
מרכיבים שתצטרך
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
הודו מבושל מגורר (או עוף)הודו מבושל מגורר (או עוף)
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסהתערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מערבבים היטב ולתת להתבשל על אש בינונית נמוכה במשך 1 עד 2 דקות כדי להתיך את הטעמים.
6
יוצקים את תערובת החומץ על הדלעת וזורקים היטב, ולאחר מכן להעביר גיליון אפייה כבד או צלחת אפייה גדולה מספיק כדי להחזיק את הדלעת בשכבה אחת.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה2 כוסות גבינת צ'דר חריפה מגוררת טרייה
7
מניחים בתנור וצולים, זורק לפחות פעם אחת, עד מאוד רך וקרמל, על 1 שעה. מניחים בצד עד מגניב מספיק כדי להתמודד אבל עדיין חם,כך הנוזלים נוזליים.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
8
להגדיל את טמפרטורת התנור כדי לצלות.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
9
עבודה בקבוצות, במידת הצורך, להעביר את הדלעת החמה ואת כל נוזלי הבישול למעבד מזון ולעבד עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
10
להעביר לחמאה 1 1/2 חצי ליטר מנה חינם, או 6 עד 7 (1/2 כוס) ramekins, העליון עם ביסקוטי מתפורר ולשים תחת broiler במשך 5 עד 8 דקות או עד ביסקוטי קלוי מעט. אתה יכול גם להכניס למקרר עד 5 ימים, או להקפיא עד 2 חודשים.
מרכיבים שתצטרך
ביסקוטיביסקוטי
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
לתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותםלתבלין (פובלנוס ישתנה בחריפותם
11
וריאציה עבור דלעת מעושן סקווש: לבשל את הדלעת מוכנה על גיליון אפייה בגריל מכוסה עם צ ' יפס ספוג לתת טעם מעושן מעט. תחליף בכל אחד מהמתכונים שקורא לסקווש קלוי.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סמבל (משחת צ'ילי שום)סמבל (משחת צ'ילי שום)
12
אם בישול kabocha, אצטרובל, או דלעת קשה לקלף אחרים, לחתוך לשניים, לגרוף את הזרעים, ולשפשף את הקרביים לחתוך קצוות עם תערובת חומץ / מולסה.
מרכיבים שתצטרך
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
סקווש קבוצ ' הסקווש קבוצ ' ה
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות2 3/4 אונקיות (75 גרם) סולטנות זהובות
13
מניחים על תבנית אפייה, חותכים צדדים למעלה, וצולים ב 400 מעלות F עד למכרז. לגרוף החוצה מחית.
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
14
מגישים את פירה בכוחות עצמו כמנה צדדית עבור עוף צלוי, טורקיה, או חזיר; מערבבים לתוך פולנטה ממש לפני סוף הבישול; להשתמש כמו מלית רביולי; להפוך מרק; או להשתמש כדי טעם פסטינה. או להשמיט את המרווה, העונה עם קינמון טחון ואגוז מוסקט מגורד טרי.
מרכיבים שתצטרך
קינמון טחוןקינמון טחון
עוף צלויעוף צלוי
מעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועותמעבדים גבינה אמריקאית, חתוכה לרצועות
PastinaPastina
1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת1/2 תפוז, גרידה טרייה מגוררת
רביולירביולי
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק4 עד 5 קטנים או 2 עד 3 ענפים גדולים רוזמרין טרי, עלים קצוצים דק
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (בערך)
כרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מכרוב סבוי, או נאפה, חתוך לרצועות בעובי 2.5 ס"מ
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)