קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות250
ציון בריאות0
מגזין

סקווש מלפפון חמוץ מחרוזת

סקווש מלפפון חמוץ מחרוזת
סקווש מלפפון חמוץ מחרוזת היא ללא גלוטן וטבעוני מתאבנים. מתאים ל-250 מנות. מנה אחת מכילה עד 0 גר' של חלבון, 0 גרם של שומן, וסך הכל 8 קלוריות. אם יש לך סקווש, בצל, קוביות קרח, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. הכנת המנה לוקחת כ 45 דקות. ציון זה הוא רע מאוד (אבל עדיין ניתן לתקן). מתכונים דומים: מחרוזת סקווש, מחרוזת סקווש, ו מחרוזת סקווש.

הוראות

1
לשטוף קישואים ודלעת צהובה, לקצץ גזע ופריחה מסתיים; לחתוך לרוחב סקווש לפרוסות 1/4 אינץ'. לזרוק סקווש ובצל עם מלח בקערה גדולה מאוד. מכסים ירקות עם קוביות קרח. לכסות ולתת לעמוד בטמפרטורת החדר 3 שעות.
מרכיבים שתצטרך
סקווש צהובסקווש צהוב
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
גומי מציל חייםגומי מציל חיים
6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת6 כפות גבינת צ'דר חדה מגוררת
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
2
לעקר צנצנות, ולהכין מכסים.
3
בעוד צנצנות רותחים, לנקז ירקות, אבל לא לשטוף, להשליך מלח וכל קרח unmelted. להחזיר ירקות סחוטים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות1 עוף אורגני שלם חתוך ל-10 חתיכות
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
4
שלב חומץ הבא 4 מרכיבים בסיר נירוסטה בינוני. מביאים לרתיחה מעל חום בינוני גבוה.
מרכיבים שתצטרך
פרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטופרוסות דקות של חזיר וירג'יניה או פרוסצ'וטו
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
5
לארוז סקווש תערובת בצל בחוזקה לתוך צנצנות חמות, עוזב 1/2 אינץ ' headspace. מכסים ירקות עם נוזל כבישה חם, משאיר 1/2 אינץ ' headspace. חותם וצנצנות תהליך, עיבוד 10 דקות.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
6
הסר צנצנות מהמים, ולתת לעמוד, ללא הפרעה, בטמפרטורת החדר 24 שעות. כדי לבדוק חותמות, להסיר את הרצועות, ולחץ על מרכז כל מכסה. אם המכסה לא זז, הצנצנת אטומה. אם המכסה יורד וצץ שוב, הצנצנת אינה אטומה. לאחסן כראוי צנצנות אטומות במקום קריר, כהה עד 1 שנה. מקררים לאחר הפתיחה.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים