אם יש לכם סקווש בלוט, פנצ'טה, ערמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט עולש עם סקווש אצטרובל קלוי מייפל, סלט כרוב עם קרוטונים ברי, דלעת קלויה סקווש, פקאן מתובל כמון וויניגרט חמוציות, ו סקווש חורף צלוי, סלט חמוציות ושקדים עם ויניגרט לימון בלסמי (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה) (מתכונים דומים).
הוראות
1
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450 ° F. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם רדיד ושמן בנדיבות עם שמן זית.
מרכיבים שתצטרך
2
חותכים את קצה גזע של סקווש, ואז לשים בצד לחתוך למטה חצי לאורכו. להשליך זרעים, ואז לחתוך סקווש לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לקלף אם תרצה בסכין קילוף ולהעביר פרוסות לקערה.
מרכיבים שתצטרך
3
מוסיפים 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק בעדינות למעיל. מסדרים שכבה 1 במחבת אפייה מרופדת וצולים עד הזהב, כ 15 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4
הסר מהתנור ולהפוך סקווש עם מרית.
מרכיבים שתצטרך
5
מוסיפים ערמונים למחבת בשכבה זוגית, ולאחר מכן ממשיכים לצלות עד הדלעת הוא זהוב ומכרז, 10 עד 15 דקות. שמור חם, מכוסה בנייר כסף.
מרכיבים שתצטרך
6
בעוד סקווש הוא צלייה, קוק pancetta במחבת יבשה 10 אינץ כבד מעל חום גבוה עד השחמה, על 4 דקות בסך הכל.
מרכיבים שתצטרך
7
להעביר pancetta עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, שמירה על שומן במחבת.
מרכיבים שתצטרך
8
מחממים שומן pancetta על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף חמוציות וסוכר חום ומערבבים פעם לשלב.