סקווש קלוי, ערמון וסלט עולש עם ויניגרט חמוציות
אם יש לכם סקווש בלוט, פנצ'טה, ערמונים, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה מחפש תפריט ללא גלוטן חלב חינם, ו דיאט. עם כפית ציון של 83% המנה הזו יוצאת מן הכלל. נסו סלט עולש עם סקווש אצטרובל קלוי מייפל, סלט כרוב עם קרוטונים ברי, דלעת קלויה סקווש, פקאן מתובל כמון וויניגרט חמוציות, ו סקווש חורף צלוי, סלט חמוציות ושקדים עם ויניגרט לימון בלסמי (טבעוני, ללא גלוטן, ללא סויה) (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 450 ° F. קו תבנית אפייה רדודה גדולה עם רדיד ושמן בנדיבות עם שמן זית.
חותכים את קצה גזע של סקווש, ואז לשים בצד לחתוך למטה חצי לאורכו. להשליך זרעים, ואז לחתוך סקווש לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'. לקלף אם תרצה בסכין קילוף ולהעביר פרוסות לקערה.
מוסיפים 1 כף שמן זית, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל ולזרוק בעדינות למעיל. מסדרים שכבה 1 במחבת אפייה מרופדת וצולים עד הזהב, כ 15 דקות.
הסר מהתנור ולהפוך סקווש עם מרית.
מוסיפים ערמונים למחבת בשכבה זוגית, ולאחר מכן ממשיכים לצלות עד הדלעת הוא זהוב ומכרז, 10 עד 15 דקות. שמור חם, מכוסה בנייר כסף.
בעוד סקווש הוא צלייה, קוק pancetta במחבת יבשה 10 אינץ כבד מעל חום גבוה עד השחמה, על 4 דקות בסך הכל.
להעביר pancetta עם כפית מחוררת מגבות נייר לניקוז, שמירה על שומן במחבת.
מחממים שומן pancetta על חום גבוה בינוני עד חם אבל לא מעשן, ולאחר מכן להוסיף חמוציות וסוכר חום ומערבבים פעם לשלב.
הסר מחום ולהוסיף מים, ערבוב וגירוד חתיכות חומות מתחתית המחבת.
מעבירים תערובת חמוציות לקערה בינונית ומקציפים בחרדל, שאריות שמן זית כף, 1/2 כפית מלח, ו 1/4 כפית פלפל.
לזרוק יחד עולש, סקווש בלוט קלוי, ערמונים. ממש לפני ההגשה, לזרוק עם רוטב ומפזרים עם פנצ ' טה.