קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט

סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט
סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך basil chifonade, גבינת ערפל humboldt, סקווש crookneck, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מתכון מרק דלעת סקווש, מתכון מרק דלורית אדזוקי, ו מתכון מרק סקווש קיץ חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הסקווש לחתיכות 1 אינץ'. שמור כמה חתיכות סקווש לחתוך אותם לחתיכות בסדר. תניח את החתיכות בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
יוצקים את המרק לתוך סיר גדול מעל בינוני גבוה heat.In סיר מרק גדול נפרד, לחמם את 1 כף חמאה ושמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית. (להקטין את החום בינוני נמוך ולתת לו עוד כמה דקות אם אתה לא עומד מעל הסיר.) לאחר כמה דקות, להוסיף את השום. מבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 10 דקות. מצקת במלאי החם ולהוסיף את החתיכות הגדולות יותר של סקווש. אל תוסיף את הדלעת קצוצה דק עדיין.מבשלים עד הסקווש הוא רך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות. תוריד את הסיר מהחום, תן להתקרר לפחות 30 דקות ולאחר מכן לרתוח את תערובת הסקווש בבלנדר או מעבד מזון. לדחוף את תערובת מחית דרך מסננת בינונית רשת. (אל תשתמש במסננת משובחת, או שהמרק יהיה דק מדי.) בשלב זה אתה יכול להמשיך לעשות את המרק או לקרר את המרק (ואל תשכח לעטוף בחוזקה ולקרר את הדלעת השמורה קצוצה דק).כאשר מוכן להגיש את המרק, יוצקים אותו למחבת על חום בינוני-נמוך. במחבת, להמיס את 2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחרבקבוק אחד (750 מ"ל) של קוט דו רון או יין אדום יבש אחר
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
סכין קילוףסכין קילוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות3 כוסות שבבי עץ אלון או פקאן, או 6 נתחים גדולים, מושרים במים קרים לפחות שעה אחת ועד 4 שעות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
3/4 כוס בזיליקום טרי טחון3/4 כוס בזיליקום טרי טחון
ציוד שתשתמש בו
עגבניות ירושה, קצוצות, לא חובהעגבניות ירושה, קצוצות, לא חובה
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
מסטיק פירות עם פסים כתומיםמסטיק פירות עם פסים כתומים
מצקתמצקת
ענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוטענפי פטרוזיליה טריים, פרוסים דק, לקישוט
3
מוסיפים את הדלעת קצוצה דק שמורות גרעינים תירס, ו sauté, תוך ערבוב כל הזמן, רק עד הדלעת ותירס מחוממים. תוריד את המחבת מהחום.חותכים את הגבינה לשישה חלקים, וחותכים את הקליפה מכל חתיכה. זרוק את הקליפות.כאשר המרק חם, מערבבים את התירס ואת חתיכות סקווש.מצקת את המרק לשש קערות. לצוף פרוסת גבינה אחת למרכז של כל קערת מרק העליון עם עלי בזיליקום תינוק.הערות השף: אם מחממים את המניה לפני ששופכים אותה למרק, המרקם הסופי יהיה טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב1 כוס עלי בזיליקום ארוזים היטב
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
סכין קילוףסכין קילוף
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
ציוד שתשתמש בו
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
מצקתמצקת
4
שפיכת מניה קרה למחבת חמה גורמת לסרט של חמאה ושמן לעלות לחלק העליון של המרק.עבור מרק שמנת, מערבבים 2 כפות קרם fraîche לתוך כל קערת מרק לפני שאתה מוסיף את הגבינה והזיליקום.להתחמם עם מתכונים אלה מרק על רפובליקת מזון:שעועית טוסקנה כפרית מתכון מרק נקניק
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
גבינת זרלה מגוררת חלקיתגבינת זרלה מגוררת חלקית
1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון1 לימון, קליפה ו-4 טוויסטים לימון
2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל2 עד 4 כפות תערובת מרק בצל
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש1 צרור גדול של תרד חקלאי, שטוף ומיובש
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)
בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'בצל צהוב, קלוף, חצוי וחתוך לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
ציוד שתשתמש בו
הסוכריות של Peachie-oהסוכריות של Peachie-o
פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'פקורינו, בעובי של 1/4 אינץ'
5
סתיו כרוב בשר מעושן בורשט מתכון
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
(שמור 1 כף)(שמור 1 כף)
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, חצויים וחתוכים לפרוסות בעובי 1/2 אינץ'
6
מתכון מרק שום של ג ' יימס בירד
מרכיבים שתצטרך
טבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוגטבעות פלפל בננה קצוצות או פלפל חריף קצוץ מכל סוג
5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)5 כוסות ירקות מעורבים קצוצים שנשארו מבושלים (כגון ברוקולי, גזר וכרובית)