קושימומחה
מוכן ב1 ש, 30 דק.
מנות6
ציון בריאות35
דיאטותללא גלוטן
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםסתיוחורף
מגזין

סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט

סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט
סקווש קרוקנק ומרק תירס עם מתכון ערפל הומבולדט עשוי להיות רק המרק שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. מנה זו מכילה כ 9 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 292 קלוריות. המתכון הזה מכסה %27 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך basil chifonade, גבינת ערפל humboldt, סקווש crookneck, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, זה יהיה להיט בחג הסתיו שלך. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב ללא גלוטן וצמחוני דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו מתכון מרק דלעת סקווש, מתכון מרק דלורית אדזוקי, ו מתכון מרק סקווש קיץ חמאה (מתכונים דומים).

הוראות

1
חותכים את הסקווש לחתיכות 1 אינץ'. שמור כמה חתיכות סקווש לחתוך אותם לחתיכות בסדר. תניח את החתיכות בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
2
יוצקים את המרק לתוך סיר גדול מעל בינוני גבוה heat.In סיר מרק גדול נפרד, לחמם את 1 כף חמאה ושמן זית. כאשר החמאה נמסה, מוסיפים את הבצל ומבשלים על אש בינונית. (להקטין את החום בינוני נמוך ולתת לו עוד כמה דקות אם אתה לא עומד מעל הסיר.) לאחר כמה דקות, להוסיף את השום. מבשלים עד הבצל הוא שקוף, על 10 דקות. מצקת במלאי החם ולהוסיף את החתיכות הגדולות יותר של סקווש. אל תוסיף את הדלעת קצוצה דק עדיין.מבשלים עד הסקווש הוא רך כאשר פירסינג עם סכין, על 20 דקות. תוריד את הסיר מהחום, תן להתקרר לפחות 30 דקות ולאחר מכן לרתוח את תערובת הסקווש בבלנדר או מעבד מזון. לדחוף את תערובת מחית דרך מסננת בינונית רשת. (אל תשתמש במסננת משובחת, או שהמרק יהיה דק מדי.) בשלב זה אתה יכול להמשיך לעשות את המרק או לקרר את המרק (ואל תשכח לעטוף בחוזקה ולקרר את הדלעת השמורה קצוצה דק).כאשר מוכן להגיש את המרק, יוצקים אותו למחבת על חום בינוני-נמוך. במחבת, להמיס את 2 כפיות חמאה.
מרכיבים שתצטרך
סטייקים של ניו יורקסטייקים של ניו יורק
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
הודו מבושל פרוס דק, מגוררהודו מבושל פרוס דק, מגורר
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
עם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוףעם עצמות, עור על, ירכיים ורגליים של עוף
ליקריץ 42 מחרוזות אדומותליקריץ 42 מחרוזות אדומות
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
מצקתמצקת
1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח1 בצלצל שאלוט קטן, פרוס דק לחצאי ירח
3
מוסיפים את הדלעת קצוצה דק שמורות גרעינים תירס, ו sauté, תוך ערבוב כל הזמן, רק עד הדלעת ותירס מחוממים. תוריד את המחבת מהחום.חותכים את הגבינה לשישה חלקים, וחותכים את הקליפה מכל חתיכה. זרוק את הקליפות.כאשר המרק חם, מערבבים את התירס ואת חתיכות סקווש.מצקת את המרק לשש קערות. לצוף פרוסת גבינה אחת למרכז של כל קערת מרק העליון עם עלי בזיליקום תינוק.הערות השף: אם מחממים את המניה לפני ששופכים אותה למרק, המרקם הסופי יהיה טוב יותר.
מרכיבים שתצטרך
2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים2 בצלים צהובים בינוניים, קלופים, מגוררים
תירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשרתירס טרי או קפוא צהוב, לבן או יתד, מופשר
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
סכין קילוףסכין קילוף
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
ג'לפנו, חתוך לרצועות דקותג'לפנו, חתוך לרצועות דקות
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
ציוד שתשתמש בו
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
מצקתמצקת
4
שפיכת מניה קרה למחבת חמה גורמת לסרט של חמאה ושמן לעלות לחלק העליון של המרק.עבור מרק שמנת, מערבבים 2 כפות קרם fraîche לתוך כל קערת מרק לפני שאתה מוסיף את הגבינה והזיליקום.להתחמם עם מתכונים אלה מרק על רפובליקת מזון:שעועית טוסקנה כפרית מתכון מרק נקניק
מרכיבים שתצטרך
קרם פרשקרם פרש
6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות6 כוסות קוביות מילוי לא מתובלות או לחם יבש חתוך לקוביות
שוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקותשוקולדי חלב של הרשי'ס נשיקות
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
קישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשהקישואים מאודים או מוקפצים קלות, להגשה
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)
זיתים, חתוכים לרבעיםזיתים, חתוכים לרבעים
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה1 עד 1 1/2 כוסות שעועית מטוגנת, מחוממת היטב, מוסיפים מעט ציר עוף או מים כדי לאפשר מרקם חלק למריחה
5
סתיו כרוב בשר מעושן בורשט מתכון
מרכיבים שתצטרך
בורשטבורשט
מתכון לפיצוצ'רימתכון לפיצוצ'רי
מים כדי לאפשרמים כדי לאפשר
6
מתכון מרק שום של ג ' יימס בירד
מרכיבים שתצטרך
בקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק אחד (340 גרם) רוטב חמוץ מתוק, מחולק
1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)1/4 כוס בצל ירוק קצוץ (מנה לבנה בלבד)