קושימומחה
מוכן ב1 ש, 50 דק.
מנות6
ציון בריאות18
דיאטותללא לקטוז
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים

סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים
סקוטש סקווש קבוצ'ה ביצים יכול להיות רק המשקה שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 322 גרם של שומן, וסך הכל 2988 קלוריות. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -50 דקות. זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, דיאט. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ביצים, קמח, קישואים, ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו ביצים סקוטיות, ביצים סקוטיות, ו ביצים סקוטיות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את התנור ל 218° ומסדרים מתלה באמצע.מסדרים את הסקווש חתיכות בטטה בשכבה אחת על תבנית אפייה טפטוף עם 1 כף השמן. מתבלים בנדיבות עם מלח וזורקים לשלב.צלי במשך 10 דקות. באמצעות מרית מתכת שטוחה, מערבבים את הירקות, מגרדים אותם מהמחבת ומפיצים אותם בחזרה לשכבה זוגית. המשך צלייה עד חתיכות הם רק מזלג מכרז, על 10 עד 15 דקות יותר (לא לבשל יתר).
מרכיבים שתצטרך
2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות2 בטטות קטנות, קלופות וקצוצות
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
סכין קילוףסכין קילוף
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
סוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקותסוכר צהוב ומגוון סוכריות מתוקות
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
2
מעבירים לקערה גדולה, מוסיפים את מיסו, ומחית עם מחית תפוחי אדמה עד חלקה לחלוטין. (אתה צריך בערך 4 כוסות של תערובת סקווש.) מערבבים כדי לשלב באופן שווה ולהניח בצד להתקרר לטמפרטורת החדר. בינתיים, מרתיחים את הביצים.
מרכיבים שתצטרך
(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)(110° עד 115°, ללא חלב וחמאה)
סכין קילוףסכין קילוף
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
מיסומיסו
ציוד שתשתמש בו
מרסק תפוחי אדמהמרסק תפוחי אדמה
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
3
מניחים 6 של הביצים בסיר בינוני (הם צריכים להתאים בשכבה אחת).
מרכיבים שתצטרך
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
גריסי פנינה לבניםגריסי פנינה לבנים
4
הוסף מספיק מים קרים כדי לכסות את הביצים על ידי 1 אינץ'. מביאים את המים לרתיחה מעל חום גבוה, ואז להסיר את המחבת מהחום. מכסים אותו במכסה הדוק ונותנים לביצים לשבת במים החמים במשך 3 דקות. בינתיים, להכין אמבט מי קרח על ידי מילוי קערה גדולה באמצע הדרך עם קרח ומים.כאשר הביצים מוכנות, להעביר אותם לאמבט מים קרח באמצעות כפית מחוררת.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
התזה של ורמוטהתזה של ורמוט
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
תן לביצים לשבת עד שיתקררו, בערך 10 דקות. בזהירות לפצח לקלף כל ביצה. (זה בסדר אם הביצים שלך לא מקולפות באופן מושלם.) לשטוף את הביצים מתחת למים קרים כדי להסיר כל חתיכות פגז שיורית וללטף אותם יבש עם מגבות נייר.
מרכיבים שתצטרך
1 כוס גריסי פנינה לבנים1 כוס גריסי פנינה לבנים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
6
מניחים אותם על תבנית אפייה משובצת ומניחים בצד.לפצח את הביצים 2 הנותרים לתוך קערה בינונית,העונה עם מלח ופלפל, בקלילות לטאטא עם מזלג לשבור אותם; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
עוגיות אוראו קצוצותעוגיות אוראו קצוצות
כוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימוןכוסות בגודל חטיף כל אחת) פודינג לימון
7
מניחים את הקמח בצלחת רדודה, מתבלים במלח ופלפל, ומערבבים לשלב; להפריש.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
8
מניחים את panko בצלחת רדודה שנייה; להפריש.מחלקים את תערובת סקווש מקורר לתוך 6 מנות אפילו, לגלגל כל כדור, ומניחים על תבנית האפייה עם הביצים.קו משטח עבודה עם פלסטיק לעטוף ויש לי גיליון שני של פלסטיק לעטוף מוכן.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מניחים 1 כדור של תערובת סקווש באמצע לעטוף פלסטיק על משטח העבודה לכסות עם הסדין השני של פלסטיק לעטוף. באמצעות מערוך, לגלגל את תערובת סקווש לתוך פטי סגלגל על 6 על ידי 4 1/2 אינץ ' בגודל. לקלף את הסדין העליון של ניילון לעטוף ולהניח אותו בצד.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'6 עד 8 שזיפים גדולים, (בערך 1 1/2 פאונד), חתוכים לטריזים בגודל 1/4 אינץ'
10
מניחים ביצה קשה במרכז הקציצה. בעדינות למשוך את הקצוות של פלסטיק התחתון לעטוף כדי לצרף את הביצה פטי סקווש. הרם את הביצה עטופה סקווש ולהשתמש בידיים שלך כדי להחליק בעדינות את פני השטח תיקון כל חורים, לוודא את הביצה היא לחלוטין בחוזקה עטוף בתערובת הסקווש. החזר את הביצה לסדין האפייה וחזור עם הדלעת הנותרת והביצים המבושלות.לדלות 1 ביצה סגורה סקווש בקמח. לאחר מכן, לטבול אותו בביצים מכות, לתת עודף לטפטף. לבסוף, לגלגל אותו panko עד מצופה היטב, ולאחר מכן בעדינות ללחוץ לדבוק הציפוי. החזר את הביצה לתבנית האפייה. חזור עם הביצים הנותרות.
מרכיבים שתצטרך
סכין קילוףסכין קילוף
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פירורי לחם פנקו או ארוחת מצותפירורי לחם פנקו או ארוחת מצות
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)(כדי להחזיק את נתחי העוף יחד)
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
11
מחממים את השמן הנותר בתנור הולנדי או בסיר גדול וכבד מעל חום בינוני-גבוה עד שהוא מגיע ל-350°F על מדחום עמוק-טיגון/ממתקים. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.כאשר השמן מוכן, להוסיף 2 של הביצים. פריי, הופך מדי פעם, עד שהם בצבע חום זהוב, בערך 2 דקות. באמצעות כף מחוררת, להסיר את הביצים אל מתלה החוט. חזור עם הנותרים eggs.To מגישים, לחתוך כל ביצה במחצית העונה הצדדים לחתוך עם מלח.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
12
מגישים חמים עם Sriracha drizzled מעל.
מרכיבים שתצטרך
SrirachaSriracha