סקייט גרנובלויז
סקייט Grenobloise הוא pescatarian ומספק כ 2 מנות. מנה אחת מכילה 72 קלוריות, 1 גרם של חלבון ו4 גרם של שומן. המתכון הזה מכסה %5 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. אם יש לך פטרוזיליה, צלפים, קרוטונים, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 30 דקות. עם כפית ציון של 20% המנה הזאת לא כל כך מדהימה. מתכונים דומים: סקייט Grenobloise, פורל Grenobloise, ו פורל Grenobloise.
הוראות
שים את הקמח בקערה הרדודה ותבלע אותו במלח ופלפל. לדלות את הדגים בקמח ולנער את העודף. לתבל מחדש את הדגים במלח ופלפל.
במחבת סאוט, חום 1 כף (14 גרם) של החמאה על חום בינוני גבוה. כאשר החמאה מוקצפת ושוככת, מוסיפים את הדגים ומבשלים על חום גבוה במשך 2 דקות.
להוסיף 1 כף יותר (14 גרם) של חמאה ולהפוך את הדגים, בישול בצד השני במשך 2 דקות.
זרוק את החמאה מן המחבת ולאחר מכן להוסיף את הנותרים 2 כפות (28 גרם) של חמאה. מבשלים מעל חום גבוה עד שהוא קצף ושוכך, ולאחר מכן להוסיף את הצלפים ואת קרוטונים. מבשלים 30 שניות, ולאחר מכן מוסיפים את מיץ לימון ופטרוזיליה. (אתה יכול להוסיף את קטעי לימון בשלב זה גם כן.)
הסר מהחום והכפית את הרוטב על הדג.
Type_27_data.init_step_by_step_images = 0;
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר
דגים עובדים ממש טוב עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. אתה יכול לנסות סנטה Margherita פינו Grigio. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 26 דולר לבקבוק.
סנטה מרגריטה פינו גריג ' יו
קש חיוור בצהוב. ניחוח נקי, פריך עם רמזים אינטנסיביים אך אלגנטיים של חבושים. פרי טרי והרמוני מופעל על ידי מתיקות קלה עם גימור ארוך מלא טעם עדין, חריף.