סרטן נאסי גורנג
זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו נאסי גורנג., נאסי גורנג., ו נאסי גורנג. (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים חצי שמן במחבת מעל חום בינוני. לסובב את הביצה המוכה לתוך המחבת כך שהוא מצפה את פני השטח. הפוך את הביצה לאחר 30 שניות, ומבשל במשך 20 שניות נוספות בצד השני.
הסר את הביצה מן המחבת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להפשיל על קרש חיתוך. פרוס את הביצה התגלגלה לעשות רצועות דקות ולהניח בצד.
מחממים את השמן הנותר במחבת או בוק על חום בינוני גבוה. כאשר חם, להוסיף קישואים, גזר, בצל ירוק. מערבבים ומטגנים במשך שלוש דקות.
מוסיפים את השום, האורז, הסרטנים, רוטב סויה, קטשופ, סוכר, שמן שומשום ורוטב צ ' ילי; מערבבים היטב.
מגישים מיד, עם רצועות ביצה קצוץ צ ' ייב.
יין מומלץ: פינו גריג ' יו., ריזלינג, סוביניון בלאן
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.
![מארק ווסט פינו גריג ' יו]()
מארק ווסט פינו גריג ' יו
פריך ונקי, יין זה כולל טל דבש, פרי אבן והדר עם גימור עדין, נקי, מתמשך.נסה זיווג עם דגים וצ ' יפס ישנים וטובים, סלטי קיץ, וצדפות מאודות בתריסר...או עשרות.