זמן ההכנה הכולל ייקח כ 20 דקות. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 68%. נסו נאסי גורנג., נאסי גורנג., ו נאסי גורנג. (מתכונים דומים).
הוראות
1
מחממים חצי שמן במחבת מעל חום בינוני. לסובב את הביצה המוכה לתוך המחבת כך שהוא מצפה את פני השטח. הפוך את הביצה לאחר 30 שניות, ומבשל במשך 20 שניות נוספות בצד השני.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזה
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
הסר את הביצה מן המחבת, וכאשר מגניב מספיק כדי להתמודד, להפשיל על קרש חיתוך. פרוס את הביצה התגלגלה לעשות רצועות דקות ולהניח בצד.
פינו גריג ' יו, ריזלינג וסוביניון בלאן הם בחירות נהדרות לשרימפס. יינות לבנים פריכים אלה עובדים היטב עם שרימפס מוכן במגוון דרכים, בין אם בגריל, מטוגן, או ברוטב שום. אתה יכול לנסות מארק מערב פינו גריג ' יו. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.5 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 13 דולר לבקבוק.