סרטנים בגריל עם פסטה au Pistou
תמיד כיף שיש עוד מתכון של עיקריים, אז תנו הזדמנות ל סרטנים בגריל עם Pastan au Pistou. מנה אחת מכילה 1204 קלוריות, 13 גרם חלבון ו 127 גרם שומן. איש המערות הזה, ללא גלוטן, וכל 30 מתכון משרת 4 . זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור יום העצמאות. אם יש לכם מלח כשר, שמן זית, גרידת לימון ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 1 שעה ו -30 דקות. נסו סרטנים בגריל עם פיסטו, צרפתית בהבזק: פסטה עם פיסטו מתוק Chèvre, ו דקר בגריל עם פיסטו בזיליקום ליים (מתכונים דומים).
הוראות
במסננת, לזרוק את החצילים עם 2 כפיות מלח כשר ולתת לנקז במשך 20 דקות. יש לשטוף את החצילים היטב ולסחוט כמה שיותר מים ככל האפשר.
לחמם את רבע כוס שמן זית בסיר מרק גדול.
מוסיף את החצילים למחבת ולתת לבשל מעל חום גבוה בינוני עד צד אחד חומים קצת. אל תערבבי.
מוסיף את הבצל להנמיך את החום, ערבוב מדי פעם, עד שהם הפכו רכים אבל לא השחמה, על 8 דקות.
מוסיפים את השום ומבשלים 2 דקות, ערבוב.
מוסיפים חצי מהקישואים ומבשלים עד שגם הם מתחילים להתרכך, כ -5 דקות. מערבבים את העגבניות. מכסים ומבשלים על חום נמוך בינוני, ערבוב מדי פעם, עד הירקות רכים מאוד, על 10 דקות.
יוצקים את המים הרותחים לתוך הסיר ומוסיפים את שעועית קנלוני סחוטה, ואת הפסטה.
מוסיפים את זר garni, לכסות ומבשלים בעדינות על חום נמוך בינוני עד השעועית מחוממים דרך, על 5-8 דקות, מספיק זמן כדי לבשל את הפסטה אל דנטה.מתבלים את המרק בנדיבות עם מלח ופלפל. מערבבים את הקישואים הנותרים חתוכים לקוביות. כבה את החום והסר את המחבת מהחום בזמן שאתה מכין את הפיסטו ואת הסרטנים בגריל.
שים את השקדים, בזיליקום, פטרוזיליה, אנשובי ושמן שלהם, ושום במעבד מזון. דופק 6 או 8 פעמים עד רק בשילוב. אני מעדיף מרקם מגוון ולכן אין צורך לגרד את הצדדים. אבל אתה יכול אם אתה רוצה.הפעל את המכונה ולהוסיף את השמן בתהליך זרם איטי, יציב עד כמעט חלקה.
להעביר את התוכן לקערה גדולה. מערבבים בגרידת לימון; מתבלים במלח ופלפל. שים בצד את רבע הכוס של הפיסטו עבור הסרטנים.
מחממים גריל לגובה בינוני. לזרוק את הסרטנים עם ¼ - כוס שמורה של פיסטו. גריל, הסרטנים פונים פעם אחת, עד מבושל דרך, כ 3 דקות לכל צד; העונה עם מלח ופלפל. ממש לפני ההגשה, מחממים מחדש את פסטה הפיסטו ומגישים את הסרטנים למעלה עם מנה גדולה של פיסטו ופלחי לימון.