סרטנים ממולאים בשריון רך מטוגנים
זוהי אפשרות טובה אם הנכם רגישים ללקטוז, אם יש לך פירורי לחם, פלפל, קמח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכונים דומים: בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים, בנדיקט סרטנים רכים-צדפים מטוגנים, ו סרטנים רכים מתובלים.
הוראות מסננים crabmeat, הסרת כל חתיכות של פגז.
מערבבים יחד 1 ביצה, 1/4 פירורי לחם כוס, סלרי, ו -8 המרכיבים הבאים. מקפלים בבשר סרטנים. תניח בצד.
להקציף יחד הנותרים 2 ביצים ו 1/2 כוס מים. תניח בצד.
מערבבים יחד הנותרים 3 כוסות פירורי לחם, 1 כף טימין, 1 כף אורגנו, ואת הבא 3 מרכיבים. תניח בצד.
הסר חומר ספוגי (זימים) מתחת לנקודות מתחדדת משני צדי הקליפות הגב של סרטנים.
מניחים סרטנים על גבם, ומסירים את החתיכה הקטנה בחלק התחתון של הקליפה המסתיימת בנקודה (הסינר).
חותכים כיס בחלק האחורי של כל סרטן. לשטוף סרטנים ביסודיות; לנקז היטב.
דברים על 2 כפות תערובת crabmeat לתוך חללי סרטן. לדלות סרטנים בקמח. לטבול בתערובת ביצים; מעיל עם תערובת פירור.
יוצקים שמן לעומק של 5 אינץ ' לתוך תנור הולנדי; חום עד 35
לטגן סרטנים 2 דקות בכל צד או עד הזהב; ניקוז.
מגישים עם פלפל אדום-רוטב שום.
עבור עוגות סרטנים, תערובת מילוי crabmeat צורה לתוך 8 קציצות.
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה. מטגנים עוגות בשמן חם על חום בינוני-גבוה 1 עד 2 דקות בכל צד.
מרכיבים מנות :
2 (מקיט, היקורי או אלמון) צלעות סלרי, חתוכות לקוביות 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' חרדל דיז'ון 1 2 כפיות אבקת שום מים חמים (100°F) 1 חתיכות טופי הית' בר 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 1 2 כפיות אבקת שום 1 שקית תרד טרי שטוף מראש 769 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר בסדר, פירורי לחם יבשים, מחולקים 3 larges ביצים, מחולקות 473 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר קמח לכל מטרה 0 פלפל ירוק, חתוך לקוביות 0 חתיכות טופי הית' בר 2 כפות בתוספת 1/2 כוס מים, מחולקים 227 דלעת צהובה אחת, חתוכה לקוביות בגודל 2.5 ס"מ. בשר סרטנים ג'מבו טרי 2 3 תפוחי אדמה, קלופים וחתוכים לקוביות של 1/2 אינץ' 2 פלפלי צ'יפוטלה גדולים ברוטב אדובו קצוצים דק בתוספת 2 כפות רוטב אדובו 1 חתיכות טופי הית' בר אורגנו מיובש 1 2 כפיות אבקת שום אורגנו מיובש 1 2 כפיות אבקת שום פלפל טחון טרי 8 שרימפס וורידים פלפל אדום-רוטב שום 8 smalls סרטנים רכים שריון 2 חתיכות טופי הית' בר לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום 8 שרימפס וורידים שמן צמחי 0 בצל Vidalia, חתוך לקוביות 118 1 לב מפאלדי טרי אם אפשר גבינת פרמזן מגוררת טרייה, בתוספת הקליפה (אופציונלי) 2 חתיכות טופי הית' בר רוטב ווסטרשייר יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג הן אפשרויות נהדרות עבור רכיכות. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. שרדונה a עד Z עם 4.2 מתוך דירוג 5 כוכבים נראה כמו התאמה טובה. זה עולה בערך 15 דולר לבקבוק.
שרדונה א 'עד ת' שרדונה a To Z 2010 נפתח עם ניחוחות של פרחים לבנים, מנדרינה, ליים, חבושים, אבן רטובה ומינרלים המתפתחים עוד יותר לתוך אגוז מוסקט, דבש, תפוח ירוק עם רמזים של זנגביל. התקפה עמוסה במינרלים היא בהירה, מעוררת תיאבון ואינטנסיבית. אמצע החיך הניואנסי ממשיך עם טעמים שמשקפים ומגבירים את הארומטיקה. הגימור ארוך, נקי, פריך ועסיסי עם טעמים של יערה, הדרים ואבן רטובה. יין זה מדגים שרדונה Steely קלאסי אורגון. 2010 היה בציר יוצא דופן ליינות לבנים באורגון והיין המתוחכם הזה המונע על ידי טרואר אינו יוצא מן הכלל; בהיר, חריף ואינטנסיבי הוא יספק במהלך 5 השנים הבאות.