קושימומחה
מוכן ב4 שעות, 15 דק.
מנות30
ציון בריאות12
מגזין

עגבניות-בזיליקום ארנסיני

עגבניות-בזיליקום ארנסיני
ארנסיני עגבניות-בזיליקום עשוי להיות המתאבן שחיפשתם. מתאים ל-30 מנות. מנה אחת מכילה 709 קלוריות, 7 גר' של חלבון, ו 69 גרם שומן. 1 אדם ניסה ואהב את המתכון הזה. גשו לסופר וקנו בצל, מרק עוף, יין, ועוד מספר מצרכים כדי להפוך אותו היום. הכנת המנה לוקחת כ 4 שעות ו-15 דקות. נסו ארנסיני פטריות עם רוטב עגבניות קלוי, חזה עוף בזיליקום שום עם רוטב בזיליקום עגבניות, ו חציל בגריל וערימות עגבניות ירושה עם בזיליקום ועגבניות (מתכונים דומים).

הוראות

1
מחממים את השמן בסיר רחב גדול או תנור הולנדי על חום בינוני עד מנצנץ.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
מוסיפים את הבצל, מתבלים במלח ופלפל, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, עד הבצל התרכך, על 5 עד 6 דקות.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
3
מוסיפים את האורז, מלח נמדד, פלפל נמדד ומערבבים לשלב. לבשל, ערבוב כל הזמן עם כף עץ ולוודא לגרד את החלק התחתון של המחבת, עד שהאורז מתחיל crackle, על 1 עד 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'לפת, קלופה ופרוסה לעובי 1/8 אינץ'
אפונה גויה®אפונה גויה®
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
ציוד שתשתמש בו
1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס1 כוס אגוזי מלך, טחונים גס
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
4
מוסיפים את היין ומבשלים, מערבבים מדי פעם, עד שכל הנוזל נספג.
מרכיבים שתצטרך
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)
5
מוסיפים את המרק והמים, מערבבים לשלב, ומביאים לרתיחה. להפחית את החום בינוני נמוך ומבשל, ערבוב מדי פעם, עד האורז הוא רך לחלוטין מבושל דרך, על 10 עד 12 דקות.
מרכיבים שתצטרך
סזון גויה עם כוסברה ואנאטוסזון גויה עם כוסברה ואנאטו
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
6
הסר את הסיר מן החום ומערבבים את Parmigiano-רג ' יאנו ועגבניות מיובשות. טעם ועונה עם מלח ופלפל לפי הצורך.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות מיובשות מצנצנתעגבניות מיובשות מצנצנת
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
Parmigiano ReggianoParmigiano Reggiano
ציוד שתשתמש בו
אפונה קפואה של GOYA®, מופשרתאפונה קפואה של GOYA®, מופשרת
7
מעבירים את הריזוטו לסדין אפייה מעוטר ומפיצים אותו לשכבה זוגית.
מרכיבים שתצטרך
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
8
בואו לשבת עד מקורר לטמפרטורת החדר, כ -30 דקות. מכסים בניילון נצמד ומקררים עד שמצוננים, לפחות 2 שעות או לילה.למילוי: כאשר מוכן להתחיל טיגון, טיפה 1/4-כוס מנות של ריזוטו מצונן על גיליון אפייה שני (הם לא צריכים להיות כדורים נוצרו בצורה מושלמת); להפריש.
מרכיבים שתצטרך
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
בצל צהוב, חתוך לשמיניותבצל צהוב, חתוך לשמיניות
9
מערבבים את המוצרלה ובזיליקום בקערה בינונית. למדוד 1-כף חלקים של התערובת, ליצור אותו לתוך כדורים קומפקטיים עם האצבעות שלך, ולמקם על משטח עבודה או צלחת גדולה. (אתה צריך את אותו מספר של כדורי אורז ומילוי כדורים.) יש קערה קטנה של מים מוכנים. לחות את הידיים עם המים לפי הצורך כדי למנוע דבק, מקום 1 חלק של ריזוטו בכף היד שלך ולחץ אותו לתוך פטי רחב 4 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
1 בצל אדום, קוביות קטנות1 בצל אדום, קוביות קטנות
אורז ארוך במיוחד של קנילה®אורז ארוך במיוחד של קנילה®
אפונה גויה®אפונה גויה®
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
10
מניחים 1 חלק מתערובת המוצרלה במרכז הקציצה ולעטוף את הריזוטו בחוזקה סביבו כדי לצרף אותו לחלוטין, ויצרו כדור חלק וקומפקטי.
מרכיבים שתצטרך
כפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצהכפית גדושה פטרוזיליה טרייה שטוחה קצוצה
עגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרועגבניות, שטופות, קליפות דמויות נייר הוסרו
1
מחממים את השמן בתנור הולנדי או סיר גדול עם תחתית כבדה מעל חום בינוני גבוה עד שהוא מגיע ל-300°F על מדחום עמוק/ממתק.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות בגודל ביס של סקיטלססוכריות בגודל ביס של סקיטלס
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
מדחום ממתקיםמדחום ממתקים
4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת4 כוסות גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
2
לחמם את התנור ל 135° ולסדר מתלה באמצע. הגדר מתלה תיל מעל תבנית אפייה; להפריש.בינתיים, מניחים את הקמח בקערה בינונית ומתבלים במלח ופלפל.
מרכיבים שתצטרך
4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות4 פרוסות גבינת מינסטר, חצויות
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
מניחים את הביצים בקערה בינונית שנייה ומכים קלות עם מזלג כדי לשבור אותם. לבסוף, מניחים את פירורי הלחם בקערה בינונית שלישית.עבודה עם 1 כדור ריזוטו בכל פעם, לגלגל אותו בקמח עד מצופה קלות, הקשה על כל עודף. ואז לטבול אותו לתוך הביצים, לתת כל טפטוף עודף. לבסוף, לגלגל אותו בפירורי הלחם עד מצופה באופן שווה. להחזיר אותו לתבנית האפייה ולחזור עם כדורי הריזוטו הנותרים.כאשר השמן מוכן, מוסיפים 5 כדורים בפירורי לחם ומטגנים, הופכים מדי פעם, עד חום זהוב בכל רחבי והגבינה באמצע נמסה, כ 5 דקות. באמצעות כף מחוררת או עכביש, להסיר את arancini כדי מתלה חוט ולמקם בתנור. חזור עם הכדורים הנותרים בפירורי לחם.
מרכיבים שתצטרך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'חתוך לקוביות בגודל 1 אינץ'
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם לייםשקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגלפרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
10 לחמניות לבנות10 לחמניות לבנות
מגוון קרקרים או צ'יפס פיתהמגוון קרקרים או צ'יפס פיתה
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
Ball® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועותBall® או Kerr® Pint עם מכסים ורצועות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
מגישים מיד עם עגבניות מחוממות או רוטב מרינרה.שיוך משקאות: נינו פרנקו פרוסקו. "קרמי ופריך עם פופ של חומציות" הוא ביטוי שיכול לתאר הן את arancini ואת היין, ולכן הם הולכים כל כך טוב ביחד.
מרכיבים שתצטרך
1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים1 לוג (4 אונקיות) גבינת עיזים
פחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקיםפחית אחת (11.3 אונקיות) צוף אפרסקים
פרוסקו.פרוסקו.
1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות1/2 פאונד גבינת צ'דר חדה, חתוכה לקוביות
(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)(ניתן להחליף ציר עוף או ציר ירקות)