עגבניות ומסקרפונה פסטה אופים
זה הובא לכם על ידי BBC אוכל טוב. אם יש לכם מוצרלה, בצל, pack פנה, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. עם כפית ציון של 93% המנה הזו מעולה. נסו עוף ועגבניה ללא רתיחה פסטה אופים, גבינה עגבניות אלפרדו פסטה אופים, ו עגבניות, צ'וריסו ושני פסטת גבינה אופים (מתכונים דומים).
הוראות
תנור חום 200c / 180c מאוורר / גז
מניחים את העגבניות, לחתוך בצד, בצלי קלייה טפטוף עם חומץ, אורגנו וכמה תיבול. צלי במשך 1 שעות עד רך.
מחממים את השמן בסיר, ואז מבשלים את הבצל במשך 5 דקות עד רך.
מוסיפים את השום ומבשלים 1 דקות יותר. כאשר העגבניות מוכנות, להטות לתוך המחבת עם המניה. מבשלים במשך 5 דקות, ולאחר מכן להוסיף את mascarpone.
הסר מהחום ובליץ עם בלנדר יד עד חלקה.
בינתיים, לבשל את הפסטה בעקבות הוראות חבילה, לנקז ולהניח בצד במסננת.
גריל חום גבוה. מתבלים את הרוטב ומערבבים את הבזיליקום והפסטה.
מערבבים, ואז להטות לתוך צלחת ovenproof לכסות עם הגבינה. גריל לכמה דקות עד שזהוב מבעבע.