עגבניות ירוקות מטוגנות עם תבלין בצל Vidalia
עגבניות ירוקות מטוגנות עם תבלין בצל Vidalian דורש על 55 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 6 מנות. עם 414 קלוריות, 8 גר' של חלבון, ו 23 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %10 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. גשו לסופר וקנו עירית, סוכר חום, בצלים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. זה הוא די זול מתכון לאוהדים של מזון דרומי. המתכון הזה מתאים לצמחוניים. עם כפית ציון של 33% המנה הזאת די גרועה. נסו סלמון מבושל בתנור א לה פייג'עם שמיר, בצל וידאלי מלפפון להתענג, עגבניות ירוקות ובצל וידאלי מוקרם, ו רצועות בצל Vidalian מתוק מטוגן עמוק (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים את העגבניות בעובי 1/4 אינץ'.
הניחו אותם בתבנית אפייה רדודה ומפזרים מלח.
מניחים את פרוסות העגבניות במסננת ומאפשרים למלח למשוך את המים מתוך העגבניות, כ -30 דקות.
במחבת, מחממים את השמן לטיגון עמוק על חום בינוני גבוה.
לטבול את העגבניות לתוך חלב חמאה, ואז לדלות אותם לתוך קמח עם קורטוב של פלפל. טיגון עמוק עד חום זהוב. תתחמם.
מערבבים את כל החומרים יחד בקערה. מכסים בניילון נצמד ונותנים למרינדה לכמה שעות.