עגבניות ירוקות פריכות מטוגנות עם סלסה עגבנייה טרייה
המתכון עגבניות ירוקות מטוגנות מטוגנות עם סלסה עגבניות טרי יכול לספק את התשוקה הדרומית שלך בערך 1 שעה ו 10 דקות. מחפשים מתכון ששומר על הגזרה? למתכון צמחוני זה יש 556 קלוריות, 11 גר' של חלבון, ו 28 גרם של שומן למנה. אתה מקבל מנה צדדית שמגישה 4. גשו לסופר וקנו שמן צמחי, חמאה, קמח ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עגבניות ירוקות מטוגנות עם סלסה עגבניות בשלות, עגבניות ירוקות פריכות ומטוגנות, ו שעועית ירוקה פריכה, עגבניות צבעוניות וסלט פטה (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 375 מעלות F.
חותכים עגבניות לפרוסות 12 (בעובי 1/2 אינץ'). בקערה רדודה, להקציף יחד קמח, מלח, סוכר, קאיין. בקערה רדודה נוספת, להקציף יחד ביצה וחלב. בקערה רדודה שלישית, למחוץ גס קורנפלקס עם הידיים. עבודה עם 1 פרוסת עגבניות בכל פעם, לדלות בקמח, לנער את עודף, לטבול ביצה, לתת עודפי לטפטף. פרוסות מעיל עם פתיתי תירס, הקשה עליהם לדבוק, ולסדר פרוסות בשכבה 1 על תבנית אפייה.
במחבת nonstick 12 אינץ', חום 1 כף חמאה ושמן 1 כף על חום מתון עד קצף שוכך ומטגנים 3 פרוסות עגבניות עד חום זהוב, על 3 דקות בכל צד. (להיזהר לא לתת ציפוי לשרוף.)
מעבירים עגבניות למגבות נייר לניקוז. מטגנים את שאריות פרוסות העגבניות בחמאה ובשמן שנותרו באותו אופן. על תבנית אפייה אחרת לארגן פרוסות עגבניות סחוט בשכבה 1.
אופים עגבניות באמצע התנור עד רך וחם, כ 4 דקות.
חותכים עגבניות לקוביות 1/4 אינץ ' ולהעביר לקערה. לובש כפפות גומי, זרע דק קוצצים צ ' ילי. דק קוצצים מספיק בצל כדי למדוד 1/4 כוס וקוצצים כוסברה. מערבבים צ ' ילי, בצל, כוסברה, ושום לעגבניות עם סוכר ומיץ לימון ומלח ופלפל, לפי הטעם. סלסה עשוי להתבצע 1 שעה קדימה ונשמר בטמפרטורת החדר מגניב.
יין מומלץ: ריזלינג, יין מבעבע, Zinfandel
ריזלינג, יין מבעבע וזינפנדל הם בחירה מצוינת עבור הדרום. באופן כללי, יש כמה כללים שיעזרו לך לשלב יין עם אוכל דרומי. ריזלינג ידידותי למזון או יין לבן נוצץ יעבוד עם מזונות מטוגנים רבים, בעוד זינפנדל הוא נהדר עם מזון צלוי. אתה יכול לנסות Chateau Ste. מישל ריזלינג. מבקרים די אוהבים את זה עם 4.4 מתוך דירוג 5 כוכבים ומחיר של כ 10 דולר לבקבוק.
![שאטו סטי. מישל ריזלינג]()
שאטו סטי. מישל ריזלינג
# 14 Wine Enthusiast Top 100 Best Buies of 2018chateau Ste. ריזלינג עמק קולומביה של מישל הוא תערובת של ריזלינג מכל רחבי עמק קולומביה של וושינגטון. המטרה שלהם היא לעצב מרענן, טעים, בינוני יבש ריזלינג וינטאג ' לאחר הבציר. היין מציע ניחוחות וטעמים פריכים עם מינרליים עדינים. זהו "riesling היומיום" שלהם כי הוא תענוג לשתות וקל להתאים עם מגוון רחב של מזונות.זוג עם פירות טריים, סרטן, גבינות מתונות, או עוף.