עגבניות שמנת, Poblano & שרימפס פסטה
עגבניות שמנת, Poblano & שרימפס פסטה יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %26 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה זו מכילה סביב 37 גרם חלבון 11 גרם של שומן, וסך הכל 444 קלוריות. והוא יספק כ 8 מנות. לא הרבה אנשים עשו את המתכון הזה, גשו לסופר וקנו ספגטי, חלק דל לחות-גבינת מוצרלה דל שומן, גבינת פרמזן, ועוד מספר מצרכים לעשות את זה היום. כדי להשתמש ב גבינת שמנת אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,גבינת שמנת טריזים קינוח כקינוח. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. הכנת המנה לוקחת כ 35 דקות. נסו פסטת עגבניות שמנת עם שרימפס, פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס, ו פסטה ברוטב עגבניות וריחן עם שרימפס (מתכונים דומים).
הוראות
חותכים 4 צ ' ילי לרצועות דקות; להפריש. מערבבים צ ' ילי שנותר בבלנדר עם רוטב עגבניות וגבינת שמנת עד חלקה.
מבשלים ספגטי ב 8-qt. stockpot כפי שהורה על חבילה, השמטת מלח. בינתיים, לבשל שרימפס, ב 2 קבוצות, במחבת nonstick גדולה על חום גבוה 3 דקות. או עד שהשרימפס הופך ורוד, ערבוב לעתים קרובות.
הסר מהחום; לכסות כדי להתחמם.
מסננים ספגטי, הזמנה 1/2 כוס מים לבישול. להחזיר ספגטי ומים שמורים לסיר.
מוסיפים רוטב צ 'ילה, רצועות צ' ילה ושרימפס; מבשלים 2 דקות. על חום בינוני-נמוך או עד מחומם דרך, ערבוב לעתים קרובות. מערבבים ב 1/2 מוצרלה כוס; לבשל ומערבבים 1 דקות. או עד שנמס.
מפזרים מוצרלה נותרת, כוסברה ופרמזן.