מחבת ירקות שעורה עדשים יכול להיות רק המנה העיקרית שאתה מחפש. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 429 קלוריות, 25 גרם חלבון ו 11 גרם שומן. זמן ההכנה הכולל ייקח כ 55 דקות. אם יש לכם עדשים, פלפל, פלפל, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. כדי להשתמש ב הפלפל אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,קינוח מנטה קל כקינוח. נסו תבשיל ירקות בריסה עדשים שעורה, עדשים-מרק שעורה, ו סלט עדשים ושעורה (מתכונים דומים).
הוראות
1
במחבת 12 אינץ', שמן חום מעל חום בינוני.
מרכיבים שתצטרך
טורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוף
2
מוסיפים עדשים, גזר ובצל; מבשלים 3 דקות, ערבוב לעתים קרובות.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
גב שומן חזיר
טורטיות קמח טריות, להגשה
3
מוסיפים שעורה, בזיליקום, פלפל ומרק.
מרכיבים שתצטרך
שעורה
כתף או ירך חזיר ללא עצם, עם שקע שומן עמוק (כ-2.5 ק"ג)
1 בצל אדום, קוביות קטנות
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
4
חום לרתיחה; להפחית את החום בינוני-נמוך. כיסוי; מבשלים 20 דקות או עד עד עדשים הם מכרז אבל עדיין מוצק.
מרכיבים שתצטרך
עדשים
5
מערבבים במרכיבים הנותרים למעט גבינה. הגבר את החום למדיום. כיסוי; מבשלים 10 עד 15 דקות יותר, ערבוב מדי פעם, עד עד עדשים וירקות הם מכרז ונוזל נספג כמעט.