עוגה לבנה פשוטה בריאה יותר
זה עובד טוב כמו קינוח. אם יש לך אבקת אפייה, תמצית vanillan, ביצים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. . נסו פופקורן שוקולד לבן עם חלבון + דלעת ספייס עבור חטיפים בריאים יותר {סופר פשוט}, עוגה לבנה עגולה פשוטה, ו תערובת עוגה לבנה תוצרת בית: 6 מרכיבים פשוטים (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350 מעלות F (175 מעלות C). שמן וקמח מחבת 9x9 אינץ'.
לנצח חמאה וסוכר עם מיקסר חשמלי בקערה גדולה עד אור ורך. התערובת צריכה להיות קלה יותר במידה ניכרת בצבע.
מוסיפים ביצים בטמפרטורת החדר אחד בכל פעם, ומאפשרים לכל ביצה להתמזג לתוך תערובת חמאה לפני הוספת הבא. לנצח בתמצית וניל עם הביצה האחרונה.
מערבבים קמח ואבקת אפייה, ומוסיפים לתערובת חמאה, מערבבים היטב. מערבבים בחלב עד הבלילה חלקה.
יוצקים או כפית הבלילה למחבת מוכנה.
אופים בתנור שחומם מראש עד מעיינות עוגה בחזרה למגע, 30 עד 4