קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות10
ציון בריאות5
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל למעלה

עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל למעלה
עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד וקרמל העליון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. מתכון זה מספק 10 מנות. עם 767 קלוריות, 10 גרם חלבון ו 50 גרם של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מ רציני אוכל יש 272 אוהדים. אם יש לכם קמח, סירופ תירס, מיץ לימון, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מהכנה לצלחת, המתכון הזה לוקח מסביב 1 שעה. מתכונים דומים: עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד, ו עוגה צהובה עם ציפוי שוקולד.

הוראות

1
מחממים התנור ל 350°f. גריז שני 8 אינץ מחבתות עוגה עגולות עם חמאה.
מרכיבים שתצטרך
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
הכן את הבלילה עוגה: בקערה, מערבבים יחד את הקמח, אבקת אפייה, ומלח. בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף ההנעה, לנצח את החמאה עד חלקה, 2 עד 3 דקות.
מרכיבים שתצטרך
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את הסוכר וממשיכים להכות עד התערובת הופכת רכה, 5 עד 8 דקות.
מרכיבים שתצטרך
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
4
הוסף את הביצים, אחד אחד, דואג כי כל אחד משולב היטב לפני הוספת הבא.
מרכיבים שתצטרך
כמו למשל M&M'sכמו למשל M&M's
5
מוסיף את גרידת לימון ומיץ לימון ולאחר מכן את תערובת הקמח ומערבבים עד מעורבב באופן מלא. אל תגזים.
מרכיבים שתצטרך
שרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקייםשרימפס, זנב, קליפות מוסרות, ורידים נקיים
כסף ללא נעלייםכסף ללא נעליים
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
6
אופים את העוגה: מחלקים את הבלילה בין מחבתות עוגה מוכנות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
7
אופים עד המרכזים הם המשרד ואת קצה סכין קטן עולה נקי כאשר הוא חודר את מרכז כל עוגה, 30 עד 40 דקות.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד
8
הסר מהתנור, לנתק את העוגות, ולאפשר להתקרר ביסודיות על מתלה.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
9
הפוך את הציפוי: בקערה בינונית, לשלב את השוקולד, סוכר, ומלח. בסיר בינוני, להביא את הקרם וניל לרתיחה, על 5 דקות.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
חלב קר, להגשהחלב קר, להגשה
כוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M'sכוס אחת של סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
10
יוצקים על השוקולד ומערבבים עד שכל השוקולד נמס. בעדינות להקציף את פרוסות החמאה. להפריש להתקרר.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
11
כפור את העוגה: כאשר הציפוי הוא מגניב, שוט את הציפוי בקערה של מערבל לעמוד מצויד מצורף מקצף כדי להבהיר את זה, 1 עד 2 דקות. פיצול כל עוגה במחצית אופקית כך שיש לך 4 שכבות שוות.
מרכיבים שתצטרך
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
12
שים את שכבת העוגה הראשונה על מתלה להגדיר מעל תבנית אפייה, לחתוך את הצד. כפור את השכבה ואת הנותרים, לערום אותם בצורה מסודרת ואחידה על גבי אחד את השני. כפור כולו מחוץ לעוגה גם כן. מקררים לפחות 30 דקות כדי שיהיה קר.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
13
הפוך את הקרמל: במחבת גדולה, לחמם את הסוכר וסירופ תירס על אש נמוכה עד שהסוכר נמס והופך צבע קרמל. לסובב את הסוכר בעדינות במחבת כפי שהוא מבשל כך שהוא חום באופן שווה. קח את המחבת ושופכים את הקרמל על החלק העליון של העוגה, ומאפשר לו לטפטף במורד הצדדים ועל המחבת למטה. זה נורמלי כי קרמל חם ימיס את הציפוי מעט. נסה לשפוך אותו אפילו כמו דק שכבה ככל שאתה יכול על העוגה. תהנה עם זה! אם קרמל מתקרר לפני לשפוך, לחמם אותו בעדינות על אש נמוכה כדי לשחרר אותו שוב. אפשר לציפוי הקרמל להתקרר ולהקשיח על גבי העוגה, לפחות 5 עד 10 דקות לפני ההגשה, או עד 1 שעה. אל תקרר.
מרכיבים שתצטרך
אפרסקים פרוסיםאפרסקים פרוסים
צבע קרמלצבע קרמל
מבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעונימבחר זרקות צבעוניות או סוכר צבעוני
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
מיץ לימון, אופציונלימיץ לימון, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
14
מפזרים קמצוץ מלח מלדון.
מרכיבים שתצטרך
(או או רגיל)(או או רגיל)
15
חותכים את העוגה: אני לא אשקר. זו לא עוגה "מסודרת". כאשר מוכן לחתוך, להשתמש בעקב של סכין כדי לפצח את החלק העליון קרמל לפני חיתוך פרוסות. הקרמל יכול להיות קצת לא אחיד אבל תמיד מצאתי אנשים אוהבים את זה כל כך הרבה, זה לא משנה. עוגה זו מוגשת בצורה הטובה ביותר בטמפרטורת החדר.
מרכיבים שתצטרך
1/3 כוס מיץ קי ליים טרי1/3 כוס מיץ קי ליים טרי
ציוד שתשתמש בו
רול פירות צהוב אחדרול פירות צהוב אחד