עוגות אוכמניות שוקולד עם שמנת מוקצפת בורבון
עוגות שוקולד חמוציות עם שמנת מוקצפת בורבון עשוי להיות רק הקינוח שאתה מחפש. המתכון הזה מכסה %15 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מתכון זה מספק 4 מנות. עם 968 קלוריות, 9 גר' של חלבון, ו 66 גרם של שומן כל אחד. אם יש לכם חמאה, שמנת כבדה, חמוציות, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 25 שעות. נסו עוגת שוקולד עם זיגוג בורבון וקצפת דלעת, שוקולד פאדג'בורבון ועוגיות כריך קצפת, ו פודינג כפול עם לחם שוקולד של סאני עם קצפת בורבון (מתכונים דומים).
הוראות
לשים מתלה תנור בעמדה באמצע ולחמם תנור ל 177°.
לגזור 4 סיבובים של נייר קלף כדי להתאים רק בתוך החלק התחתון של כל עובש, ולאחר מכן להגדיר סיבובים בצד. ממיסים 2 כפות חמאה, ולאחר מכן מברשת תבניות עם חלק ממנו. שורה תחתונה של כל עובש עם סיבוב של קלף ומברשת קלף עם קצת חמאה מומסת. תבניות צ ' יל 5 דקות (כדי להגדיר חמאה), ולאחר מכן מברשת קלף בצד של כל עובש עם חמאה מומסת יותר. תבניות צמרמורת 5 דקות יותר. תבניות אבק עם קמח, לדפוק את עודף, ולהניח בצד.
חמוציות ומבשלות 1/4 כוס בורבון בסיר קטן על אש נמוכה עד חמוציות מכרז בורבון נספג, כ 5 דקות.
ממיסים שוקולד וחמאת מקל נותרת בסיר כבד קטן על אש נמוכה, ערבוב כל הזמן, עד חלקה.
Pulse פקאן עם קמח (2 כפות) במעבד מזון עד הקרקע דק, להיזהר לא לעבד את הדבק.
היכו יחד חלמונים וסוכר חום בקערה גדולה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית עד עבה וחיוור, על 2 דקות.
מוסיפים תערובת שוקולד ומכים עד רק בשילוב, ואז מערבבים בתערובת פקאן ואוכמניות.
לנצח את הלבנים עם קמצוץ של מלח בקערה אחרת באמצעות מקצף נקי עד שהם פשוט להחזיק פסגות נוקשות. מקפלים שליש מהלבנים לתערובת שוקולד כדי להבהיר, ואז לקפל את הלבנים הנותרים בעדינות אבל ביסודיות.
מחלקים את הבלילה בין התבניות (הם יהיו מלאים מאוד), ולאחר מכן לשים תבניות בתבנית אפייה רדודה ואופים עד בחירה או שיפוד עץ מוכנס לתוך מרכז העוגה יוצא עם קצה רטוב ושאר לבחור יבש, על 25 דקות. (הבלילה תעלה מעל חישוקים אבל לא לשפוך מעל.)
להעביר עוגות מתלה מגניב בתבניות 30 דקות. (עוגות ימשיכו להגדיר כפי שהם מגניבים.)
Beat שמנת עם ממתקים סוכר ונותר 2 כפיות בורבון בקערה קטנה באמצעות מקצף ניקה עד שהוא פשוט מחזיק פסגות רכות.
הסר צד מכל עובש, ואז להחליק כל עוגה מלמטה על צלחת קינוח, להשליך קלף. אבק קל כל עוגה עם ממתקים סוכר ומגישים עם מנה של קצפת ויסקי.
* עוגות נאכלים הכי טוב ביום שהם עשויים אבל יכול להיות אפוי (אבל לא unmolded) 1 יום קדימה (מרקם יהפוך צפוף יותר). קריר לחלוטין, חשוף, ואז לשמור בשקית פלסטיק גדולה אטומה בטמפרטורת החדר.* כדי להפוך עוגה אחת, גדולה יותר, הבלילה יכולה להיות אפויה במחבת עגולה 9 1/2 אינץ ' עם תחתית נשלפת, על 25 דקות.