פיתה פריכה לארוחת בוקר
מנה זו מכילה כ 13 גרם חלבון 46 גרם של שומן, וסך הכל 480 קלוריות. המתכון הזה מכסה %14 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים. 2 אנשים הכינו את המתכון הזה והיו עושים את זה שוב. זמן הכנת המתכון כ 20 דקות. לך לחנות ותביא פרושוטו, שמן זית, מיץ לימון ועוד מספר מצרכים לעשות היום. נסו פיתה קריספי BLT של, פריך חומוס פיתה, ו ארוחת בוקר טורטה (כריך ארוחת בוקר מקסיקני עם ביצים, חזיר פריך, שעועית) (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים מחבת גריל על חום בינוני גבוה או מחממים מראש גז או גריל פחם.
מברשת כל צד של פיתות לחם עם 1/2 כפית שמן זית וגריל 2-3 דקות בכל צד, עד פריך.
הסר מן הגריל להתקרר מעט. במחבת גדולה, חום 1 כף שמן זית על חום בינוני גבוה. לפצח את הביצים ישירות לתוך המחבת ומבשלים עד החלבונים ביצה נקבעים, 2 עד 3 דקות.
מערבבים את גבינת מסקרפונה, גרידת לימון, 1/2 כפית מלח ו 1/2 כפית פלפל בקערה קטנה. בקערה בינונית, לטאטא יחד 3 כפות שמן זית, מיץ לימון, 1 כפית מלח 1/2 כפית פלפל עד חלקה.
הוסף את ארוגולה וזרוק עד מצופה.
מורחים כל פיתה עם 2 כפות של תערובת מסקרפונה. חלקו את הפרושוטו למעלה. לחלק את arugula ואת התל על גבי prosciutto. בזהירות למקם ביצה מטוגנת על גבי כל פיתה. מתבלים את הביצים עם קמצוץ של מלח ופלפל, ומגישים.