קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות14
דיאטותפסקאטרית
סוגי מאכליםתוספות
מגזין

עוגות דגים סופריטו עם רוטב טרטר צ'יפוטלה שמנת

עוגות דגים סופריטו עם רוטב טרטר צ'יפוטלה שמנת
עוגות דגים סופריטו עם רוטב טרטר שמנת צ'יפוטלה דורש על 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. מתכון זה מספק 12 מנות. עם 136 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 5g של שומן כל אחד. המתכון הזה מכסה %13 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. זה עובד היטב כמנה עיקרית. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב pescatarian דיאט. גשו לסופר וקנו שמן זית, פלפל, צלפים ועוד מספר מצרכים לעשות היום. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון spoonacular די טוב של 52%. נסו עוגות דגים ותירס עם רוטב טרטר, טאקו דגים פצפוצים עם רוטב טרטר צ'יפוטלה, ו עוגות דגים מעושנות עם רוטב טרטר תירס (מתכונים דומים).

הוראות

1
כדי להכין רוטב, לשלב הראשון 5 מרכיבים בקערה קטנה. תניח בצד.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק
ציוד שתשתמש בו
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מחממים תנור ל 40
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
3
כדי להכין עוגות, מניחים פלפל ירוק ואת 4 החומרים הבאים (באמצעות בצל) במעבד מזון; דופק עד טחון.
מרכיבים שתצטרך
3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת3/4 כוס גבינת פפר ג'ק מגוררת, מחולקת
1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק1 וחצי כפיות שום כתוש של GOYA® או 3 שיני שום טריות, קצוצות דק
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
4
מחממים מחבת nonstick גדולה מעל חום בינוני גבוה. מחבת עם ספריי בישול.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
5
מוסיפים את תערובת הפלפל; מטגנים 5 דקות או עד שהירקות רכים.
מרכיבים שתצטרך
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
טורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממותטורטיות תירס צהובות (15 ס"מ), מחוממות
6
הסר מהחום; מגניב לחלוטין. נגב את המחבת עם מגבת נייר.
ציוד שתשתמש בו
אבקת ציר עוף של גויה®אבקת ציר עוף של גויה®
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
7
מניחים לחם במעבד מזון; לעבד עד פירורים גס למדוד 1 כוס. קוצצים 1 ק "ג של דגים לחתיכות 1/4 אינץ'; מקום בקערה גדולה. קוצצים הנותרים 1/2 קילו דגים; מקום מעבד מזון. דופק עד טחון דק; להוסיף דגים קצוצים.
מרכיבים שתצטרך
2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות2 כפיות ועוד 1/2 כוס סוכר, מחולקות
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
ציוד שתשתמש בו
ועוד 2 כפות מי קרחועוד 2 כפות מי קרח
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסהכמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
8
מוסיפים תערובת פלפל, פירורי לחם, 1 3/4 כפיות מלח, 1/2 כפית פלפל שחור, קליפת תפוז, וחלבוני ביצה לתערובת דגים; מערבבים עד מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)עם 4 גרם שומן או פחות למנה (מומלץ: ביסק עגבניות שמנמן של איימי)
2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך2 קישואים בינוניים, פרוסים דק לאורך
פרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעםפרמז'ן-רג'יאנו מגורר טרי, ועוד לפי הטעם
לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)לחם לבן, פרוס דק (כ-18 פרוסות)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
1/2 כוס יין מרסלה מתוק1/2 כוס יין מרסלה מתוק
9
מחלקים את תערובת הדגים ל-24 חלקים שווים, ומעצבים כל אחד מהם לקציצה בעובי 1/2 אינץ'.
מרכיבים שתצטרך
ממתק תמנון בריטממתק תמנון בריט
10
חום 1 כפית שמן במחבת על חום בינוני-גבוה.
מרכיבים שתצטרך
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
11
להוסיף 6 קציצות; לבשל 2 1/2 דקות בכל צד או עד השחמה.
12
מעבירים קציצות לתבנית אפייה המצופה בתרסיס בישול. חזור על תהליך 3 פעמים עם שאריות שמן וקציצות.
מרכיבים שתצטרך
עגבנייה פרוסה, אופציונליעגבנייה פרוסה, אופציונלי
דַק-דַק-
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריךטבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
13
אופים ב 400 במשך 10 דקות או עד מבושל דרך.
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשהסוכר וניל, ועוד קצת להגשה
14
מגישים עם רוטב.
מרכיבים שתצטרך
בקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולקבקבוק רוטב חמוץ מתוק, מחולק

יין מומלץ: פינו גריג ' יו., Gruener Veltliner, פינו נואר

דגים ניתן לזווג עם פינו גריג ' יו, Gruener Veltliner, ו פינו נואר. דגים מגוונים כמו יין, אז קשה לבחור יינות שהולכים עם כל דג. יין לבן פריך, כגון פינו גריג ' יו או גרינר ולטלינר, יתאים לכל דג לבן בטעם עדין. דגים בשרניים, בטעם חזק כגון סלמון וטונה יכולים אפילו להתמודד עם יין אדום בהיר, כגון פינו נואר. יין אחד אתה יכול לנסות הוא Alois Lageder Terran Alpina פינו Grigio Vigneti delle Dolomiti. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 16 דולר.
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו Vigneti delle Dolomiti
# 51 Wine Spectator Top 100 of 2021אלויס לגדר טרה אלפינה פינו גריג ' יו הוא צהוב בהיר בצבע עם ניחוחות פרחוניים בולטים עם שמץ של תבלין; בינוני בעל גוף עם מינרליות טובה וגימור מדויק.זוגות היטב עם דגים רכיכות, עופות, בשר לבן כמו המתנע או עם הארוחה