עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ועליו עם מרנג רוח רפאים
עוגות דלעת עם שוקולד גנאש מילוי ומעליהם עם מרנג רוח רפאים עשויה להיות מה שחיפשתם. המתכון הזה מכסה %11 מהצריכה היומית המומלצת של ויטמינים ומינרליים. מנה אחת מכילה 405 קלוריות, 5 גר' של חלבון, ו 26 גרם שומן. והוא יספק כ 12 מנות. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. אם יש לך חלבונים ביצה, אגוז מוסקט, מחית דלעת, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. נסו עוגות שוקולד מרינג עם מרנג רוח, עוגות השוקולד האולטימטיביות שלך עם מילוי גנאש, ו עוגות שוקולד עם שוקולד, תפוז וציפורן חדורים מילוי גנאש וקרם חמאה סיני מתובל (מתכונים דומים).
הוראות
1
קודם תכין את השוקולד גנאש. בסיר קטן, להביא את השמנת הכבדה לרתיחה ולאחר מכן לשפוך על קערה עם שוקולד קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
כוסות שוקולד צ'יפס מתוק מריר (60 אחוז קקאו) (מומלץ: Ghiradelli)
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
ציוד שתשתמש בו
5 ירכי עוף ללא עור וללא עצמות, חתוכות לחתיכות קטנות
כמו למשל שוקולד לחות במיוחד של בטי קרוקר, אפוי לפי הוראות הקופסה
2
מערבבים ומערבבים עד השוקולד נמס לחלוטין וחלק.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
3
מניחים במקרר להירגע עד גנאש הוא מוצק מספיק עבור צנרת, על 1 שעה.
4
הבא, להפוך את המקצפת. מחממים תנור ל 93°. בקערת ערבוב נקייה, מקציפים חלבונים ביצה במהירות גבוהה עד קצף.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
5
מוסיפים את הקרם של טרטר וסוכר וממשיכים שוט עד פסגות נוקשות טופס. אתה אמור להיות מסוגל להפוך את קערת ערבוב במהופך בלי חלבוני הביצה שלך נופלים החוצה. באמצעות שקית צנרת, רוח צינור על תבנית אפייה מרופדת בנייר קלף. השתמש מיני שוקולד צ ' יפס, להכניס שניים כדי ליצור עיניים עבור כל רוח רפאים.
מרכיבים שתצטרך
מיני שוקולד צ ' יפס
בצק עוגיות חמאת בוטנים
גלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
6
אופים במשך כ 1 שעה עד meringues להתייבש והם המשרד.
עוגת כיכר חמוציות אחת, שמספיק ממנה נחתכת לקוביות בגודל 1/2 אינץ' כדי להניב 2 כוסות (או השתמשו ב-2 כוסות שאריות דנית או סופגניות בשילוב עם חמוציות מיובשות - ראו להלן)
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
תערובת לעוגת שוקולד קנויה אחת, כמו שוקולד מריר לח במיוחד של בטי קרוקר, נאפית לפי הוראות הקופסה
פרי תות (25 עד 30 ס"מ) לפי רגל
1/2 כוס יין מרסלה מתוק
דַק-
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולד, כמו M&M's
1/3 כוס מסקרפונה, בטמפרטורת החדר
9
מוסיפים את תערובת הקמח לתערובת הרטובה ומערבבים במהירות גבוהה במשך כ 5 דקות עד שהבלילה חלקה ולא נשארים גושים של קמח.
מרכיבים שתצטרך
שקית גדולה אחת של צ'יפס טורטיה בטעם ליים
10
מחבת קו cupcake עם ספינות cupcake. כפית הבלילה בכל אוניית קאפקייקס עד כ 1/2 מלא. באמצעות כף המדידה 1/2 כף, לגרוף על 1/2 כף של גנאש שוקולד מוצק טיפה באמצע כל קאפקייק. כפית יותר הבלילה לתוך כל אוניית קאפקייקס, כך גנאש מכוסה ו ספינות קאפקייקס הם על 2/3 מלא.
מרכיבים שתצטרך
חטיפי שוקולד חלב ללא אגוזים
48 חתיכות ליקריץ אדום בטעם בזול
ציוד שתשתמש בו
1 כפית פלפל שחור גס,
חצאי קרקרים של גרהם
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
11
אופים בתנור שחומם מראש במשך כ 15 דקות או עד צמרות הם המשרד ואת toorthpick מוכנס בצד יוצא נקי. אם אתה מכניס אותו שבו גנאש הוא, רק גנאש מומס צריך להיצמד לקיסם ולא פירורי הבלילה לא מבושלים.
ציוד שתשתמש בו
מסטיק מנטה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
12
לאחר cupcakes יש מקורר לחלוטין, צינור שכבה של ציפוי שוקולד ganache עם ganache הנותרים.