והוא מתאים להגשה ל 6 מנות סועדים.. מנה אחת מכילה 779 קלוריות, 14 גרם חלבון ו 49 גרם שומן. אם יש לכם חלמונים, עלי קורנית, חלב מרוכז ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתם יכולים לעשות את זה. זמן הכנת המתכון כ 6 שעות ו-20 דקות. מתכונים דומים: בצק עלים קינוח טארטים עם לימון מסקרפונה וגרגרים טריים, אספרסו ועוגת מסקרפונה, ו עוגת גלידה ג'ינג'ר מסקרפונה.
הוראות
1
מחממים תנור ל 35
ציוד שתשתמש בו
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
2
מערבבים יחד הראשון 4 מרכיבים; בחוזקה לחץ על תערובת פירור על הצדדים התחתון ומעלה של 6 (3 3/4 אינץ') מחבתות טארט עגולות עם תחתית נשלפת (כ 6 כפות. per pan).
ציוד שתשתמש בו
עגבנייה פרוסה, אופציונלי
3
מניחים מחבתות טארט על תבנית אפייה, ואופים 10 עד 12 דקות או עד השחמה קלה. מגניב על תבנית אפייה על מתלה תיל לחלוטין (כ -30 דקות).
ציוד שתשתמש בו
טבעות פלפל חריף, פלפלי בננה פרוסים, לקישוט כריך
כתום M&m מעט אפייה
סוכר וניל, ועוד קצת להגשה
4
להקציף יחד חלב מרוכז ממותק והבא 3 מרכיבים עד מעורבב היטב; להקציף גבינת מסקרפונה רק עד מעורבב. תערובת כפית לתוך קליפות טארט מוכנות.
מרכיבים שתצטרך
קופסת שימורים אחת (15 אונקיות) של אגסים פרוסים, מסוננת
מסקרפונהname
טארט קונכיות
ציוד שתשתמש בו
עוגיות אוראו קצוצות
5
אופים ב 350 במשך 12 עד 15 דקות או עד כמעט להגדיר. (המרכזים לא יהיו מוצקים אבל יתמקמו כפי שהם צמרמורת.) מגניב לחלוטין על מתלה חוט (כ 1 שעה). כיסוי וצינה 4 שעות. מסדרים פירות יער ופירות דקורטיביים על טארטים רק לפני ההגשה.