קושיקשה
מוכן ב45 דק.
מנות12
ציון בריאות1
מגזין

עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל

עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל
עוגות זנגביל דבש עם ציפוי תפוח קרמל עשוי להיות בדיוק הקינוח שאתה מחפש. והוא מספק כ 12 מנות . מנה זו מכילה סביב 3 גר' של חלבון, 16 גרם של שומן, וסך הכל 383 קלוריות. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור ליל כל הקדושים. אם יש לך מים, ביצה, מלח, ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, אתה יכול לעשות את זה. מתכון זה מ BettyCrocker.com יש 1 אוהדים. זמן הכנת המתכון כ 45 דקות. מתכונים דומים: פנקייק זנגביל עם ציפוי תפוח, וופלים זנגביל עם ציפוי תפוח קינמון, ו דבש ועוגות עוגת זנגביל.

הוראות

1
מחממים תנור ל-350F.
ציוד שתשתמש בו
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
מניחים כוס אפייה נייר בכל אחד 12 כוסות מאפין בגודל רגיל. בקערה גדולה, מערבבים יחד קמח, 1/2 כוס סוכר חום, סודה לשתיה, זנגביל, קינמון, 1/2 כפית מלח וציפורן. עם כפית או חוט להקציף, מערבבים במרכיבים עוגה הנותרים עד מעורבב היטב. מחלקים את הבלילה באופן שווה בין כוסות מאפין.
מרכיבים שתצטרך
אפונה קליפה סגולהאפונה קליפה סגולה
כָּתֵףכָּתֵף
גלידת וניל ואגוזי פקאן נוספיםגלידת וניל ואגוזי פקאן נוספים
2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים2 ו-3/4 כוסות שקדים שלמים, עם הקליפה וקלויים
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)סוכריות תירס, בייגלה נוספים ועוגיות סנדוויץ' שוקולד אובליות במילוי קרם (שלמות ומרוסקות)
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
אופים 20 עד 25 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מגניב במחבת על מדף קירור 10 דקות.
ציוד שתשתמש בו
כתום M&m מעט אפייהכתום M&m מעט אפייה
מסטיק מנטהמסטיק מנטה
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
4
הסר מהמחבת; להסיר בזהירות כוסות אפיית נייר מעוגות.
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
5
בינתיים, במחבת 10 אינץ', להמיס 1/4 כוס חמאה על חום בינוני גבוה. מערבבים 1 כוס סוכר חום, תפוחים וקורטוב של מלח; לבשל 4 עד 5 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד סוכר חום הוא מומס תערובת שחין. מרתיחים 10 דקות, ערבוב לעתים קרובות, עד תפוחים רכים סירופ מתעבה. מערבבים בקצפת. חזור לרתיחה; להרתיח 3 דקות, ערבוב כל הזמן, עד שהתערובת מתעבה ותפוחים נראים מזוגגים.
מרכיבים שתצטרך
אינסטנט פודינג לימוןאינסטנט פודינג לימון
כָּתֵףכָּתֵף
ריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גסריבועים כל אחד) ציפוי סוכריות לבן, קצוץ גס
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
3 תותים קפואים ללא סוכר3 תותים קפואים ללא סוכר
לחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרוםלחם בן יום חתוך לקוביות (קוביות בגודל 1.5 ס"מ), ללא קרום
ציוד שתשתמש בו
שרימפס מוקפץ, קלוףשרימפס מוקפץ, קלוף
6
הסר מהחום; מערבבים בוניל.
מרכיבים שתצטרך
סוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונליסוכריות מגוונות וקרקרים קטנים בצורת דובי דבש, אופציונלי
7
כדי לשרת, לחתוך עוגות במחצית אופקית.
8
מניחים את החצאים התחתונים על צלחות קינוח קטנות; כפית כף גדושה מעל כל מחצית תחתונה.
9
להוסיף צמרות של עוגות; כף כף כף גדושה ציפוי על גבי כל אחד, לתת ציפוי לרוץ למטה הצדדים על צלחות.
מרכיבים שתצטרך
עד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקיםעד 3 אגסים טריים, בשלים אך עדיין מוצקים

מרכיבים