עוגות זנגוויל עם ציפוי כתום
עוגות זנגוויל עם הדובדבן כתום הוא צמחוני ומספק כ 12 מנות. מנה אחת מכילה 526 קלוריות, 4 גרם חלבון, ו 26 גרם שומן. המתכון הזה מכסה 10% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. אם יש לכם קינמון טחון, ג'ינג'ר טחון, תמצית ונילן וקומץ מרכיבים אחרים הם כל מה שצריך כדי להפוך את המתכון הזה למענג כל כך. זה מובא לך על ידי מזוןרשת. זמן הכנת המתכון כ 1 שעה ו 25 דקות. זה יהיה להיט שלך חג המולד אירוע. החלטנו המתכון הזה מגיע ציון ספוני של 23%. ציון זה הוא רע למדי. נסו עוגות זנגוויל עם ציפוי כתום, עוגות זנגוויל עם ציפוי מולסה קרמל, ו קאפקייקס גזר עם ציפוי כתום עבור מתכונים דומים.
הוראות
צפו כיצד להכין את המתכון הזה.
מחממים תנור ל -350 מעלות צלזיוס. מרפדים תבנית מאפינס בספינות נייר.
מניחים את הרום והצימוקים בתבנית קטנה, מכסים ומחממים עד שהרום רותח. מכבים את האש ומניחים בצד.
מניחים את החמאה והמולסה בתבנית קטנה נוספת ומביאים לרתיחה על אש בינונית.
יוצקים את התערובת לקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה. מצננים 5 דקות ואז מערבבים פנימה את השמנת החמוצה וגרידת התפוז.
בינתיים מנפים את הקמח, הסודה לשתייה, הג ' ינג ' ר, הקינמון, הציפורן והמלח יחד לקערה קטנה.
מערבבים עם היד עד לאיחוד. כשהמיקסר במהירות נמוכה מוסיפים לאט את תערובת הקמח לתערובת המולסה ומערבבים רק עד לקבלת תערובת חלקה.
מסננים את הצימוקים ומוסיפים אותם ואת הג ' ינג ' ר המגובש לתערובת בעזרת מרית.
מחלקים את הבלילה בין תבנית המאפינס (1 כדור גלידה סטנדרטי מעוגל לכוס הוא הכמות הנכונה).
אופים על המדף האמצעי של התנור במשך 25 עד 30 דקות, או עד שקיסם יוצא נקי. מגניב במשך 10 דקות לפני הסרת מהמחבת.
לציפוי מערבבים את גבינת השמנת, החמאה, גרידת התפוז והווניל בקערת מערבל חשמלי המצויד במצורף ההנעה עד לאיחוד.
מוסיפים את הסוכר ומערבבים לתערובת אחידה.
כשהקאפקייקס קרירים, הקפיאו אותם בנדיבות וקשטו בפרוסת ג ' ינג ' ר מגובש.