קושימומחה
מוכן ב45 דק.
מנות18
ציון בריאות0
מגזין

עוגות זנגוויל עם ציפוי קרם חמאה זינפנדל

עוגות זנגוויל עם ציפוי קרם חמאה זינפנדל
לעולם לא תוכלו לקבל יותר מדי מתכוני קינוחים, אז נסו קאפקייקס ג'ינג'ר עם ציפוי קרם חמאה זינפנדל. המתכון הזה מכסה 5% של הדרישות היומיות שלך של ויטמינים ומינרלים. מנה אחת מכילה 513 קלוריות, 2 גרם חלבון, ו 24 גרם שומן. והוא מתאים להגשה ל 18 מנות סועדים. אם יש לכם יין זינפנדל, מולסה, ציפורן טחונה ועוד כמה מרכיבים בהישג יד, תוכלו להכין אותו. זה יכול להיות מהנה בכל עת, אבל זה טוב במיוחד עבור חג המולד. מתכון זה אופייני למטבח האמריקאי. מההכנה לצלחת, המתכון הזה מסתובב 45 דקות. זוהי אפשרות טובה אם אתה עוקב אחר צמחוני דיאטה. החלטנו את המתכון הזה מגיע ציון כפית של 17%. הציון הזה לא כל כך אדיר. מתכונים דומים: קאפקייקס שוקולד במילוי מסקרפונה שוקולד וקרם חמאה זינפנדל, עוגת זנגוויל דלעת עם ציפוי קרם חמאה מתובל, ו עוגות זנגוויל עם קרם חמאת מנגו מקורמל.

הוראות

1
מחממים את התנור ל 325 מעלות פ.מרפדים תבנית קאפקייקס בגודל רגיל עם 18 ספינות קאפקייקס.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי16 אונקיות נוזליות סירופ שוקולד של הרשי
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
2
בקערה של מערבל מעמד חשמלי עם חיבור ההנעה, מערבבים את החומרים היבשים במהירות איטית עד להטמעה מלאה. מוסיפים לאט את השמן והביצים לקערה.
מרכיבים שתצטרך
תערובת עוגה טבעית באריזהתערובת עוגה טבעית באריזה
טורטיות קמח טריות, להגשהטורטיות קמח טריות, להגשה
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
3
מוסיפים את החמאה, מולסה, רסק תפוחים, וג ' ינג ' ר מחית, ולאחר מכן לערבב במהירות בינונית במשך 1 דקה. עצור לגרד את הקערה ואת ההנעה, ולאחר מכן לערבב במהירות בינונית במשך 2 דקות.
מרכיבים שתצטרך
1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה1 פאונד נקניקיית מייפל, בתפזורת או הוצאה ממעטפת קישורים גדולה
כל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורןכל אגוז מוסקט טחון, פלפל אנגלי וציפורן
4 כוסות קמח חיטה4 כוסות קמח חיטה
שמנת מתוקה נוספת, אופציונלישמנת מתוקה נוספת, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
4
ממלאים את ספינות הקאפקייקס מלאות שלושה רבעים בבלילה ואופים עד לאפייה, בערך 20 דקות. אל תפתח את התנור במהלך תקופה זו. מצננים את הקאפקייקס לחלוטין לאחר האפייה.
מרכיבים שתצטרך
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים1 1/2 כוסות קישואים מגוררים, סחוטים יבשים
2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®2 כפות תערובת סוכר חום SPLENDA®
5
הכניסו את ציפוי קרם החמאה של זינפנדל לשקית מאפה וחתכו 1/2 אינץ ' מהקצה. מקפיאים כל קאפקייק בתנועה מעגלית עד שחלקו העליון של הקאפקייק מכוסה לחלוטין ומגישים.
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון
לחתוך לקוביותלחתוך לקוביות
ציוד שתשתמש בו
300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד300 גרם (11 אונקיות) שוקולד חלב, קצוץ אחיד
6
יוצקים את הזינפנדל לסיר ומבשלים על אש בינונית-גבוהה עד שהנוזל מגיע לרתיחה. מנמיכים את האש לנמוכה ומערבבים כל הזמן עד להפחתה בחצי. מורידים את הכיריים ומצננים במקרר עד שהם קרים.
מרכיבים שתצטרך
ZinfandelZinfandel
ציוד שתשתמש בו
20 תותים טריים, ללא קליפה20 תותים טריים, ללא קליפה
2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה2 (14 אונקיות) פחיות, שעועית קנלוני, סחוטה
7
בקערה של מערבל לעמוד חשמלי עם מצורף להקציף, מקציפים את החמאה עד מוקרם.
מרכיבים שתצטרך
2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי2 כוסות פקאנים קצוצים, אופציונלי
ציוד שתשתמש בו
קורט גדול מלח דקקורט גדול מלח דק
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
8
מוסיפים את אבקת הסוכר וצמצום הזינפנדל ומערבבים עד לשילוב אחיד של החומרים והקצפת חלקה וקרמית.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
צמצוםצמצום
ZinfandelZinfandel
1 ממתק חמוץ בריטה תמנון1 ממתק חמוץ בריטה תמנון