עוגות מאלט שוקולד חלביות
עוגת שוקולד מאלט מצופה המתכון מוכנה בערך 1 שעה ו 20 דקות והוא בהחלט מרהיב צמחוני ומתאים לאוהבי מזון אמריקאי. אתה מקבל קינוח שמגיש 16. מנה אחת מכילה עד 1 גר' של חלבון, 7 גרם של שומן, וסך הכל 163 קלוריות. לכי לחנות וקחי אבקת חלב מלט בטעם שוקולד, שמן צמחי, סוכר מגורען ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. נסו עוגות מאלט שוקולד עם ציפוי מאלט שוקולד, עוגות מאלט שוקולד, ו עוגות מאלט שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 400°f. קו 16 כוסות מאפין בגודל רגיל עם כוסות אפייה נייר. בקערה גדולה, לנצח את כל מרכיבי הקאפקייקס עם מיקסר חשמלי על מהירות נמוכה 30 שניות, גירוד קערה כל הזמן. הכה במהירות בינונית 4 דקות, גירוד קערה מדי פעם. כף באופן שווה לתוך כוסות מאפין.
אופים 15 עד 20 דקות או עד שקיסם שיניים מוכנס במרכז יוצא נקי. מיד להסיר מחבת. מגניב לגמרי, כ -30 דקות.
בקערה בינונית, מערבבים יחד אבקת חלב malted וחלב; בואו לעמוד 5 דקות.
הוסף שאריות של חומרי ציפוי; הכה עם מיקסר חשמלי במהירות בינונית 1 עד 2 דקות או עד חלקה.
מורחים ציפוי על קאפקייקס.