עוגות מטוגנות ודובדבנים מיובשות
פשטידות מיובשות של דובדבנים ואגסים מטוגנות דורשות בערך 45 דקות מההתחלה ועד הסוף. יש קינוח זה 297 קלוריות, 2 גר' של חלבון, ו 20 גרם של שומן למנה. מתכון טבעוני זה מגיש 18 . אם יש לך דובדבנים, פיסות, אגסים, וכמה מרכיבים נוספים בנמצא, אז אפשרי לעשות זאת. בסך הכל, מתכון זה מרוויח ציון לא כל כך spoonacular סופר של 18%. נסו עוגת שקדים, אגס ופאי כיס דובדבנים, אגס ודובדבן מיובש Clafouti, ו פריך אגס מיובש-Custard Cherry (מתכונים דומים).
הוראות
מבשלים הראשון 3 מרכיבים בסיר מעל חום בינוני 5 דקות. להפחית את החום, ומבשלים, ערבוב מדי פעם, 20 דקות או עד אגסים רכים. צ ' יל 1 שעה.
מסננים תערובת אגס, השלכת נוזל.
רול piecrusts לתוך עיגולים 12 אינץ'; לחתוך כל אחד 9 (4 אינץ') מעגלים.
כף 1 תערובת אגס מעוגלת כף על חצי מכל מעגל מאפה. להרטיב קצוות עם מים; לקפל בצק על תערובת פירות, הקשה על הקצוות לאטום. Crimp עם מזלג טבול בקמח.
יוצקים שמן לעומק של 1/2 אינץ ' למחבת כבדה גדולה; חום עד 35
עוגות פריי, בקבוצות, 2 דקות בכל צד.
הערה: פשטידות ניתן לאפות על גיליונות אפייה משומנים קלות ב 425 במשך 12 דקות. ניתן גם לחתוך פירורי Piecrusts לתוך 5 (7 אינץ') מעגלים כדי להפוך פשטידות גדולות יותר. כף מתמלאת באופן שווה על מעגלים.