עוגות מיונז שוקולד
המתכון עוגיות מיונז שוקולד יכול לספק את התשוקה האמריקאית שלך בערך 45 דקות. מתאים ל-18 מנות. מנה זו מכילה כ 2 גר' של חלבון, 14 גרם של שומן, וסך הכל 288 קלוריות. גשו לסופר וקנו קמח, חמאה, מים ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כמה אנשים הכינו את המתכון הזה, ו-31 היו אומרים שזה פגע במקום. נסו עוגות מיונז שוקולד טבעוניות, עוגות מיונז שוקולד עם ציפוי קרמל-חמאה, ו כשר לקאפקייקס שוקולד בפסח: קאפקייקס שוקולד ללא קמח עם ציפוי גבינת שמנת שוקולד (מתכונים דומים).
הוראות
מחממים תנור ל 350°f. קו 18 קופסאות קאפקייקס עם פשתן נייר.
מערבבים שוקולד ואבקת קקאו בקערת מתכת בינונית.
מוסיפים את המים הרותחים ומערבבים עד מומסים.
מערבבים קמח, סודה לשתייה, ואבקת אפייה לקערה בינונית אחרת.באמצעות מיקסר חשמלי, לנצח את שניהם סוכרים ומיונז בקערה גדולה עד מעורבב היטב, 2 עד 3 דקות. מוכה בביצה ובוניל. תניח מערבל חשמלי ותשתמש בכפית לשלב הבא.
להוסיף תערובת קמח 4 תוספות לסירוגין עם תערובת שוקולד 3 תוספות, ערבוב רק עד מעורבב להיות זהיר מאוד לא overbeat. מחלקים הבלילה שווה בין כוסות, מילוי על 2/3 מלא.
אופים עוגות עד tester מוכנס למרכז יוצא נקי, על 20 דקות. עוגות מגניבות במחבתות על מתלים 20 דקות.
הסר מבדיל וכפור כאשר לחלוטין cool.To הפוך את הזיגוג, לערבב את החמאה ואת אבקת קקאו יחד בקערת ערבוב גדולה.
מערבבים ככל אבקת סוכר ככל שאתה יכול להכות אותו עם המיקסר. כאשר שמנת, להוסיף אבקת סוכר נשאר, שמנת חמוצה וניל לנצח עד אור שמנת. התאם במידת הצורך באמצעות פחות או יותר סוכר או ערבוב בכמה כפיות קפה, מים, חלב, או שמנת חמוצה יותר במידת הצורך.