עוגות מרנג לימון
זה הוא מאוד סביר מתכון לאוהדים של אוכל אמריקאי. נסו עוגות מרנג לימון, עוגות מרנג לימון, ו עוגות מרנג לימון (מתכונים דומים).
הוראות
קו 12 כוס מאפין פח עם נייר או רדיד אלומיניום.
בקערה בינונית, לטאטא את הקמח עם עמילן התירס, אבקת אפייה ומלח.
בקערה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, לנצח את הסוכר עם הביצים תמצית וניל במהירות בינונית גבוהה עד חלקה מעובה מעט, על 3 דקות.
מוסיפים את החמאה והשמן ומכים עד incorporated, גירוד התחתון בצד של הקערה.
מוסיפים את המרכיבים היבשים והחלב ב -3 קבוצות מתחלפות, מכים היטב בין תוספות. בזהירות לשפוך את הבלילה לתוך שימורי מאפין מרופדים, ממלא אותם כשני שלישים מלאים.
אופים את הקאפקייקס במרכז התנור במשך 20 עד 23 דקות, עד קפיצי ו tester קיסם או עוגה מוכנס במרכז יוצא נקי.
בואו cupcakes להתקרר מעט בקופסת המאפין, ולאחר מכן להעביר אותם מתלה חוט להתקרר לחלוטין.
בסיר קטן, לשלב את הסוכר מגורען עם המים ולהביא לרתיחה על חום גבוה בינוני, ערבוב כל הזמן עד שהסוכר מומס, 2 עד 3 דקות.
בקערה גדולה של מיקסר חשמלי עומד, להכות את החלבונים ביצה עם צביטות של שמנת טרטר ומלח עד פסגות רכות טופס.
עם המיקסר במהירות בינונית, בזהירות לשפוך את סירופ סוכר חם לתוך חלבונים ביצה. להמשיך להכות את הזיגוג עד מגניב billowy, על 5 דקות.
מערבבים את הזיגוג עם גרידת לימון ומיץ לפי הטעם.
מורחים את הציפוי על עוגות מקורר.
מעבירים את הקאפקייקס לתבנית אפייה ומטגנים למשך 30 שניות, או עד שהציפוי קלוי; מגישים.