קושימומחה
מוכן ב1 ש
מנות8
ציון בריאות3
סוגי מאכליםתוספות
אירועיםקיץ
מגזין

עוגות סופלה שוקולד עם גלידת וניל-טימין

עוגות סופלה שוקולד עם גלידת וניל-טימין
מנה אחת מכילה עד 8 גר' של חלבון, 22 גרם של שומן, וסך הכל 385 קלוריות. מתאים ל-8 מנות. זה יהיה להיט בחג הקיץ שלך. אם יש לכם חמאה, סוכר של ממתקים, גלידה vanillan, וקומץ של מרכיבים אחרים הם כל מה שנדרש כדי להפוך את המתכון הזה לכל כך טעים. מן ההכנה לצלחת, מתכון זה לוקח בערך 1 שעה. החלטנו את המתכון הזה ראוי לציון spoonacular של 24%. מתכונים דומים: סופלה שוקולד עם קרם וניל, גלידת וניל צ'אי, ו קנטקי דרבי מיני עוגות שוקולד פקאן עם וניל בורבון לרסק גלידה.

הוראות

1
מחממים התנור ל 42
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
2
חמאה שמונה 1 כוס ramekins ו בשורה התחתונה עם נייר קלף. חמאה על הנייר ואבק את תחתית וצדדים של ramekins עם הסוכר ' ממתקים.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
3
בקערת זכוכית, ממיסים את השוקולד והחמאה במיקרוגל, בודקים כל 10 שניות. מערבבים עד חלקה.
מרכיבים שתצטרך
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
קצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונליקצפת או גלידת וניל ואגוזי פקאן קלויים נוספים, אופציונלי
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
4
בקערת נירוסטה גדולה, באמצעות מערבל חשמלי כף יד, להכות את החלבונים ביצה עם קמצוץ של מלח במהירות גבוהה עד פסגות רכות טופס.
מרכיבים שתצטרך
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
(או או רגיל)(או או רגיל)
ציוד שתשתמש בו
גבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקוגבינות מעורבות מגוררות, כמו גבינות לטאקו
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
5
מוסיפים 1/4 כוס סוכר של הממתקים ומכים את החלבונים עד שהם נוצרות פסגות מוצקות ומבריקות.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
6
בקערת נירוסטה גדולה אחרת, לטאטא את חלמונים ביצה עם 1/2 כוס הנותרים של הסוכר של ממתקים עד התערובת מעורבב היטב.
מרכיבים שתצטרך
רול-אפ פירות צהוברול-אפ פירות צהוב
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
ציוד שתשתמש בו
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך2 שפופרות (16-1/2 אונקיות כל אחת) בצק עוגיות חמאת בוטנים מקורר, מרוכך
7
לטאטא את תערובת שוקולד וחמאה מומסים לתוך חלמונים ביצה, ואז בהדרגה לטאטא בקמח כל המטרה. באמצעות מרית גומי גדולה ונקיה, לקפל בשליש של החלבונים ביצה מוכה כדי להבהיר את התערובת, ואז לקפל את הלבנים היכו הנותרים עד כמעט שום פסים לבנים להישאר.
מרכיבים שתצטרך
שיבולת שועל (מהירה או רגילה)שיבולת שועל (מהירה או רגילה)
גלידת וניל דלת שומן, אופציונליגלידת וניל דלת שומן, אופציונלי
170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)170 גרם שוקולד חצי מתוק, קצוץ לחתיכות של 1.5 ס"מ (מומלץ: גיררדלי)
עוגיות ג'ינג'רס, מחולקותעוגיות ג'ינג'רס, מחולקות
גרוטאות טריותגרוטאות טריות
ציוד שתשתמש בו
4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט4 בייגלה גדולים מכוסים יוגורט
צרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופותצרור גדול אחד של סיגליות בר (כולל הגבעולים), שטופות
8
כפית בלילת עוגת סופל מספיק לתוך כל אחד ramekins מוכן להגיע שלושה רבעים של הדרך למעלה בצד.
ציוד שתשתמש בו
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
9
אופים את העוגות במשך כ 15 דקות, או עד שהם נפוחים ופשוט להגדיר באמצע. תשאיר את התנור דולק.
ציוד שתשתמש בו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
10
בואו עוגות סופל להתקרר ב ramekins במשך כ 5 דקות, או עד הקצוות של העוגות להתחיל להתרחק הצדדים של ramekins. הפוך את העוגות על גבי תבנית אפייה גדולה, ולאחר מכן לקלף את נייר הקלף ולהגדיר את העוגות זקוף על תבנית האפייה. מחממים את העוגות בתנור במשך 2 דקות.
ציוד שתשתמש בו
דוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריותדוגמאות בארכיון "מלאכות יד" באתר האינטרנט של נשים כפריות
שרימפס מוקפץשרימפס מוקפץ
1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו1/2 על 5 1/2 על 2 אינץ') בריוש כיכר, פרוס בעובי 3/16 אינץ', קרום הוסרו
סוכריות מצופות שוקולדסוכריות מצופות שוקולד
11
מעבירים את העוגות סופל צלחות לשרת אותם עם גלידת וניל כי כבר זרועים טימין קצוץ.
מרכיבים שתצטרך
4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים4 חטיפי סוכריות טופי שוקולד (1.4 אונקיות כל אחד), מרוסקים, מחולקים
1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק1/2 ראש כרוב סבוי חתוך דק