עוגות סרטנים עם טרטר חצוף
לכו לחנות ותביאו תבלינים, עשבי תיבול, פירורי לחם מתובלים, מיונז ועוד מס' מצרכים להשלמת המתכון. כדי להשתמש ב מיץ לימון אתה יכול לשלב בסיום המנה העיקרית,עוגיות לימון עם ציפוי לימון {מחווה לרוקסן} כקינוח. זמן הכנת המתכון כ 16 דקות. וזה טוב. נסו עוגות סרטנים ברוטב טרטר חריף, עוגות סרטנים פריכות ברוטב טרטר, ו עוגות סרטנים לואיזיאנה עם רוטב טרטר קריאולי (מתכונים דומים).
הוראות
רוטב טרטר חצוף:בקערה קטנה לשלב את כל החומרים ומערבבים היטב.
קציצות סרטן: בקערה בינונית, מוסיפים בשר סרטנים, מיונז, פירורי לחם, תיבול מאכלי ים, ביצה ומיץ לימון. מערבבים לשלב. טופס 6 עוגות סרטן כ 2 1/2 אינץ ' קוטר ומקום על תבנית אפייה.
בשקית ניילון קטנה למחוץ את קרקרים מלוחים במקום לתוך צלחת רדודה. לדלות את עוגות הסרטן נוצרו בקלילות לתוך קרקרים מרוסקים ולהניח בצד.
במחבת גדולה מעל חום בינוני, מוסיפים מספיק שמן כדי לכסות את תחתית המחבת. כאשר השמן חם, מטגנים עוגות סרטנים בקבוצות במשך כ 3 דקות לכל צד או עד רק חום זהוב.
העברה למחבת או צלחת מרופדת במגבת נייר.
מגישים עוגות סרטנים ברוטב טרטר.
יין מומלץ: שרדונה, Muscadet, ריזלינג
רכיכות עובדות ממש טוב עם שרדונה, Muscadet, ו ריזלינג. שרדונה חמאה הוא נהדר עבור צדפות, שרימפס, סרטן, לובסטר, בעוד muscadet הוא בחירה קלאסית עבור מולים, צדפות, וצדפות. אם יש לך קצת תבלין בצדפות שלך, ריזלינג יבש למחצה יכול לאזן את החום. יין אחד אתה יכול לנסות הוא שרדונה שמורת Ema סנטאן. יש לו 4.3 מתוך 5 כוכבים ובקבוק עולה בערך 14 דולר.
![שרדונה שמורת סנטה אמה]()
שרדונה שמורת סנטה אמה
סנטה אמה שרדונה Reserva הוא יין בצבע צהוב זהוב בהיר שמגיע מעמק ליידה. זר של פירות טרופיים בשלים עולה, כגון בננות ופרי תשוקה יחד עם נגיעות של דבש ווניל. בפה, זה יין של איזון טוב וחומציות נעימה.אידיאלי ללכת עם דגים שמנים ורטבים, פירות ים וסרטן בגריל. גם אידיאלי עבור בשר לבן וגבינות בוגרות.